Stelton EM77 Termokande 1L Cloud Billigst på PriceRunner

Fra Stelton

Stelton EM77 Termokande 1 L Cloud

Leveringstid 1-2 hverdage


599,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Den smukke, klassiske Stelton kande er designet i 1977 af Erik Magnussen. Farven på denne udgave af kanden hedder Cloud og er en del af efterårskollektionen 2019.


Produktbeskrivelse

Den smukke, klassiske Stelton kande er designet i 1977 af Erik Magnussen. Farven på denne udgave af kanden hedder Cloud og er en del af efterårskollektionen 2019.

Kanden er et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden, og med det tidsløse design og mange farver er der en kande til enhver smag.

Det praktiske og patenterede vippelåg medfølger selvfølgelig til Stelton-kanden, samt et skruelåg, så kanden og det varme indhold kan transporteres sikkert.

Stelton-kanden er vinder af en række designpriser gennem tiden; den danske designpris: klassikerprisen 2007, iF design award 1992 og ID-prisen 1977, og er blevet et modefænomen, som fornyes med nye farver hvert forår og efterår.

Kapacitet 1 L
FDA godkendt Ja
Farve Blå
Materiale ABS og glasindsats
Diameter 10,5 cm
Højde 30 cm
Stelton
Stelton
Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton EM77 Termokande 1 L Cloud

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse