Spar 40%
Stelton Amphora Termokande 1L Hvid Billigst på PriceRunner

Fra Stelton

Stelton Amphora Termokande 1 L Hvid

Leveringstid 2-4 hverdage


299,95 DKK

499,95 DKK

Spar 200,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Stelton Amphora termokande er en helt ny model, som er udført i et elegant og unikt design som med sikkerhed vil pynte på bordet. 


Produktbeskrivelse

Stelton Amphora termokande er en helt ny model, som er udført i et elegant og unikt design som med sikkerhed vil pynte på bordet. 

Amphora termokanderne er opkaldt efter de oldgræske lerkrukker, som blev brugt til at opbevare og transportere olie og vin i. Den danske designer Sebastian Holmbäck har ladet sig inspirere af amforaens runde krop og markante skuldre i sit design, der samtidig trækker linjer langt ind i fremtiden. 

Termokanden er fremstillet med glasindsats, som holder kaffen eller teen varm i timevis. Du kan ligeledes skrue termokandens bund af, som gør det muligt for dig at skifte glasindsatsen på et tidspunkt, hvis du ønsker det. 

Amphora kanden er desuden fremstillet i BPA-frit plast. Med kandens tidsløse design og mange farver er der en kande til enhver smag. 

Kapacitet 1 L
Farve Hvid
Materiale BPA-fri plast
Materiale Glas
Bredde 14,4 cm
Højde 23,5 cm
Dybde 20 cm
Stelton
Stelton
Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Amphora Termokande 1 L Hvid

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse