Ref: 12F-16843

- EAN: 4002458450150

Alfi Dan Termokande 1 L Sort

Fra Alfi

Alfi Dan Termokande 1 L Sort

Leveringstid 2-4 hverdage

249,95 DKK

Alfi Dan er en tidsløs og enkel termokande med en kapacitet på 1 liter. Termokanden er fremstillet af frosted/mat sort plastik.

Produktbeskrivelse

Alfi Dan er en tidsløs og enkel termokande med en kapacitet på 1 liter. Termokanden er fremstillet af frosted/mat sort plastik.

 

Termokanden har et praktisk skruelåg og en ekstra stor åbning, så der er plads til tefiltre og lignende.

 

Dan termokanden er designet af Ole Palsby, som også har designet Alfis ikoniske kugle termokander. Ole Palsby er en dansk designer, som også har designet for Eva Trio og WMF. En designer, hvis produkter kendetegnes ved enkel og klar formgivning, hvor der tages hensyn til funktion, materiale og salgspris.

 

Når du køber en Alfi termokande, køber du en termokande i topkvalitet! Termokanderne holder koldt eller varmt meget længe - et godt tip er, at skylle kanden med varmt vand inden du påfylder kaffen, så glasindsatsen ikke køler indholdet.

 

Alfi Termokander er fremstillet i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Sort
Materiale Plastik
Dimensioner 16 x 19 x 23 cm
Alfi
Alfi
Alfi termokander, termoflasker & tilbehør I 1914 grundlagde Carl & Sophie Zitzmann det tyske firma “Aluminiumwarenfabrik Fischbach” - også kendt som Alfi. Alfi fremstillede den første termokande med glasindsats i 1914, og den dag i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip: En udvendig kappe fremstillet af de bedste materialer - kunststof eller rent metal - omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe....

Se flere produkter fra Alfi

0 anmeldelser af Alfi Dan Termokande 1 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse