Ref: 38-502703

- EAN: 5706631074049

Spar 58%
Eva Solo Globe Termokande 1L Nordic Blue

Fra Eva Solo

Eva Solo Globe Termokande 1 L Nordic Blue

Leveringstid 1-2 hverdage

299,95 DKK

719,95 DKK

Spar 420,00 DKK

Eva Solo Globe termokanden er en moderne og elegant termokande med en kapacitet på 1 liter, som med sikkerhed vil pynte på ethvert bord.

Produktbeskrivelse

Eva Solo Globe termokanden er en moderne og elegant termokande med en kapacitet på 1 liter, som med sikkerhed vil pynte på ethvert bord.

 

Termokandens form er inspireret af globen, og formen giver en perfekt skænkebevægelse - takket være den patenterede hældekrave er termokanden 100% drypfri, som Eva Solos mange karafler, termokander mm.

 

Eva Solo Globe termokanden er udført i mat sprøjtestøbt plastik og er udstyret med en glasindsats, som tåler store temperaturudsving. Du får en flot og funktionel termokande med en langvarig termoeffekt, som gør kanden velegnet til varme og kolde drikke.

 

 • Bred åbning for let opfyldning
 • 100% drypfri
 • Rengøres med børste

 

Eva Solo Globe termokanden er en del af efterårskollektionen 2016, og er designet af den danske designduo Tools - en fast del af Eva Solos designere og står bl.a. bag elkedlen, termokander, karafler mm.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Blå
Serie Globe

Relaterede produkter du bør overveje

Eva Solo
Eva Solo
Dansk design til køkken & hjem - Eva Solo Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog. I 1913 blev Eva Solo grundlagt, og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende....

Se flere produkter fra Eva Solo

0 anmeldelser af Eva Solo Globe Termokande 1 L Nordic Blue

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse