Stelton EM77 Termokande 1L Dusty Green Billigst på PriceRunner

Fra Stelton

Stelton EM77 Termokande 1 L Dusty Green

Leveringstid 2-4 hverdage


599,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Den smukke, klassiske Stelton kande er designet i 1977 af Erik Magnussen. Farven på denne udgave af kanden hedder Dusty Green og er en del af kollektionen i sæson 2021. 


Produktbeskrivelse

Den smukke, klassiske Stelton kande er designet i 1977 af Erik Magnussen. Farven på denne udgave af kanden hedder Dusty Green og er en del af kollektionen i sæson 2021. 

Kanden er et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden, og med det tidsløse design og mange farver er der en kande til enhver smag.

Det praktiske og patenterede vippelåg medfølger selvfølgelig til Stelton-kanden, samt et skruelåg, så kanden og det varme indhold kan transporteres sikkert.

Stelton-kanden er vinder af en række designpriser gennem tiden; den danske designpris: klassikerprisen 2007, iF design award 1992 og ID-prisen 1977, og er blevet et modefænomen, som fornyes med nye farver hvert forår og efterår.

Kapacitet 1 L
FDA godkendt Ja
Farve Grøn
Materiale ABS og glasindsats
Bredde 17 cm
Højde 30 cm
Dybde 10,5 cm
Stelton
Stelton
Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton EM77 Termokande 1 L Dusty Green

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse