• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Eva Solo Termokande 1 L Dark Burgundy

Eva Solo Termokande 1 L Dark Burgundy Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 38-502806
EAN: 5706631167536

Eva Solo termokanden er en elegant, æstetisk og funktionel termokande med drypfri hældekrave og rene, enkle linjer.

 

Termokandens ydre er udført i kunststof og silikone, mens indsatsen er udført i glas. Termokanden har en kapacitet på 1 liter og fås i en lang række flotte farver. 

Den innovative, patenterede hældekrave sikrer, at de dråber, der ville lande på bordet, løbet tilbage i kanden.

 

Eva Solo termokanden er en smuk kande, som med sikkerhed vil pynte i dit hjem. Kanden er udført i et klassisk og stilrent design, hvor lige linjer og bløde former går igen. Dette er et bevis på, at når form og funktion følges ad, så får man et produkt i en kvalitet for sig. 

 

Den populære Eva Solo termokande er designet i 2011 af designduoen Tools og siden da har termokanden vundet en række designpriser og test, bl.a. for sit design og funktionalitet.

 

Eva Solo termokanden er et designelement i sig selv med et tidsløst og klassisk look, som takket være de rene linjer og smukke detaljer, vil passe ind i ethvert køkken. 

 

 • Står stabilt
 • Patenteret hældekrave
 • 100% drypfri
 • Praktisk håndtag
 • Skruelåg
 • Til kolde og varme drikke
  MaterialeKunststof, glas, silikone
  Kapacitet1 L
  FarveBordeaux
  Dimensioner15,5 x 15,5 x 29 cm

  Om Eva Solo

  Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren.

  I 1913 blev Eva Solo grundlagt og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende.

  I 1952 slog Eva-mærket igennem takket være en brød- og pålægsmaskine, der efterfølgende er blevet en sand designklassiker - den første af mange. Med mere end 200 internationale designpriser er Eva Solo blevet et prisvindende og anerkendt mærke, som forhandles over hele verden.

  Eva Solo har fire grundlæggende værdier: passion, integritet, nytænkning og købmandsskab, som danner fundamentet og ambitionen i virksomheden. Produkterne skal udtrykke personlighed, have karakter og være nytænkende indenfor form, funktion og materiale.
  Eva Solo arbejder tæt sammen med førende designere og kunsthåndværkere, og har bl.a. arbejdet med designduoen Tools gennem mere end 15 år. Et samarbejde, der har spillet en afgørende rolle for serien og som stadig er en stor del af Eva Solo.
  I 70’erne designede danske Ole Palsby produkterne til Eva Trio serien, som den dag i dag, stadig skiller sig ud. Serien blev udviklet med filosofien om at udvikle den ultimative gryde- og pandeserie. Produkterne var banebrydende takket være den professionelle kvalitet, kombinationen af kobber, støbejern og aluminium og det markante formsprog.

  Familievirksomheden er i dag ledet og ejet af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation. Jans mor hedder Eva og det er hende, der i 1950 har lagt navn til virksomheden.


  Eva Solo
  Vis alle produkter fra Eva Solo

  0 anmeldelser af Eva Solo Termokande 1 L Dark Burgundy

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse