Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 11-MG35

- EAN: 8003299391264

Alessi MG35 Tefilter

Fra

Alessi MG35 Tefilter

Leveringtid 1-2 hverdage

255,00 DKK

Alessi MG35 tefilteret beriger Michael Graves designfamilie bestående af fløjtekedel, tekande og elkedel - alle med den berømte fugl til fælles!

Produktbeskrivelse

Alessi MG35 tefilteret beriger Michael Graves designfamilie bestående af fløjtekedel, tekande og elkedel - alle med den berømte fugl til fælles!

 

Tefilteret er designet i 2015 og er sjovt, elegant og anderledes - kegleformet, udført i rustfrit stål og plastik. Tefilteret sikrer maksimalt smagsudvinding fra de løse teblade. Fjern silikonebunden for at fylde te i filteret, og nedsænk det herefter i varmt vand, for at tilberede din kop te.

 

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over. Italiensk kvalitet til hjemmet Alessi har altid stået for produkter i høj kvalitet og gennem årene...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi MG35 Tefilter

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse