• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Beige

Tilbud Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Beige Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

99,95 DKK

-50,00 DKK 149,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 44-A11068-BEIGE
EAN: 699965328900

Bodum Rejsekrus har en kapacitet på 0,35 liter og er perfekt til dig, der er på farten - tag din yndlingsdrik med i bilen, bussen eller til træning.

 

Rejsekruset er lavet i krom-farvet rustfrit stål og har beige låg samt silikonebånd, så det er rart at holde ved. 

 

Kruset kan bruges til både varme og kolde drikke.

  Kop typeTo go
  Kop størrelse0,35 L
  FarveBeige

  Om Bodum

  BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.
  Bodum
  Vis alle produkter fra Bodum

  0 anmeldelser af Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Beige

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse