Ref: 43-19-wipz12-100

- EAN: 754631602552

Café Wipz renseservietter til kaffeudstyr

Fra Urnex

Café Wipz renseservietter til kaffeudstyr

Leveringstid 1-2 hverdage

129,00 DKK

Café Wipz ™ Cleaning Wipes er pre-fugtet, duftfri klude, lavet specielt til sikker rengøring og fjernelse af mælk og kaffe rester. De bløde og holdbare servietter er pakket i fleksibel film med en genlukkelig flip-top for at bevare friskheden. Der er 100 servietter i hver pakke.

Produktbeskrivelse

Café Wipz ™ Cleaning Wipes er pre-fugtet, duftfri klude, lavet specielt til sikker rengøring og fjernelse af mælk og kaffe rester fra dit udstyr. De bløde og holdbare servietter er pakket i fleksibel film med en genlukkelig flip-top for at bevare friskheden.

 

Der er 100 servietter i hver pakke.

Tekniske specifikationer

Funktion Rengøringsudstyr
Urnex
Urnex
Urnex er en af de førende producenter i verden når det kommer til rengøringsprodukter til espressomaskiner. Urnex plejeprodukter sikrer den absolut bedste kaffesmag og -oplevelse, fordi produkterne er fremstillet specifikt til kaffe- og espressomaskiner. Bruger man ikke de korrekte rengøringsmidler kan man risikere at ødelægge sin maskine. I 1936 blev Urnex LLC grundlagt for at hjælpe ristere og baristaere med at levere den bedste kaffeoplevelse på Manhattan, og siden da er sortimentet...

Se flere produkter fra Urnex

0 anmeldelser af Café Wipz renseservietter til kaffeudstyr

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse