• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum ePebo Elektrisk Kaffebrygger 1L

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

-499,05 DKK 1 499,00 DKK


Ref: 44-11744-01
EAN: 699965351960

Bodum ePebo Elektrisk kaffebrygger er en helt ny, elektrisk udgave af den klassiske og populære Pebo kaffebrygger, som er kendt og elsket verden over. Bryggemetoden er uændret - her får du blot en elektrisk base til styring af maskinen.

 

Ingen anden kaffebrygger har fascineret lidenskabelige kaffedrikkere som BODUM PEBO (tidligere SANTOS). Dens usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

 

Brygning, tid og temperatur er perfekt kalibreret, hvilket sikrer en fantastisk kop kaffe ved hver brygning. Overvåg den iøjenfaldende bryggeproces gennem de to fastsiddende skåle! Afhængigt af mængden af vand, der anvendes, kan Bodum ePebo brygge lækker kaffe inden for 5 til 11 minutter.

 

Bodum ePebos unikke, skulpturelle udseende minder mest af alt om et kemiforsøg, og bryggeprocessen er en videnskab og et kunstværk i sig selv.

Fyld malet kaffe i den øverste kolbe, vand i den nederste, og start kaffebryggeren. Når vandet begynder at koge, vil det stige op i den øverste kolbe og mixes med den malede kaffe.

 

En Bodum ePebo kan brygge fra 4 til 8 kopper.

Hvorfor løber kaffen ikke retur til nederste kolbe?

Hvis der ikke er dannet ordentlig vakuum, vil kaffen ikke løbe ned i den nederste kolbe efter brygning - dette skyldes at gummipakningen ikke sidder korrekt.

Det er meget vigtigt, at ePebo’en samles korrekt ved at filteret skubbes helt op til den øverste kolbe, som efterfølgende trykkes godt sammen med nederste kolbe. Vrid evt forsigtigt for at sikre, at den sidder godt.

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Farve Sort
Bredde 23,2 cm
Højde 36,4 cm
Dybde 20 cm

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

6 anmeldelser af Bodum ePebo Elektrisk Kaffebrygger 1L

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 6 anmeldelser
09/02 2019

Riktigt bra.

Jag är super nöjd med min nya kaffebryggare och gott kaffe blir det med :)

21/10 2018

Don Pedro elbryggare

Hur rengör man denna bryggare, har problem med en mjölkaktig hinna i kannan och försökt med det mesta. Troligen ej kalk eftersom ättika brukar hjälpa.

21/10 2018

Don Pedro elbryggare

Hur rengör man denna bryggare, har problem med en mjölkaktig hinna i kannan och försökt med det mesta. Troligen ej kalk eftersom ättika brukar hjälpa.

25/01 2018

super lækker

virkelig fin bryger og meget charmerende.

05/01 2018

Pebo / Don Pedro

Jag har haft Bodum bryggare "Don Pedro" ända sen 1974, som man satte på spisen, och snart ska jag beställa en Pebo! En väninna som alltid gillat mitt kaffe köpte en Pebo och det kaffet smakade precis lika gott som det som jag gör i Don Pedron!

16/08 2017

Behövs det kaffe filter? Ska det vara kok eller brygg kaffe?

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: