Hario Syphon Sommelier

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 499,00 DKK

-290,00 DKK 1 789,00 DKK


Ref: 54-250564
EAN: 4977642502901

Hvis du vil tage din kaffebrygning et skridt videre, så er Hario Syphon Sommelier løsningen. Hario Syphon Sommelier er udviklet af passionerede kaffeentusiaster og med sit elegante udseende er den perfekt til at brygge kaffe med stil. 

 

Som navnet antyder associeres der til en verden med vin, og du kan nu blive din egen kaffe-sommelier. På samme måde som der findes et hav af forskellige vin, findes der også et hav af forskellige kaffer og måder at brygge dem på. Med Hario Syphon Sommelier får du muligheden for at få det bedste ud af dine bønner.

 

Hario Syphon Sommelier brygger kaffen ved at skabe et vakum. Den usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

 

I den nederste kolbe bliver luften og lufttrykket trukket sammen for derefter at blive udvidet og stige op i den øverste kolbe, hvor det bliver mixet med den malede kaffe. Derefter fjernes varmekilden og den færdige kaffe vil ende nede i serveringskanden. 

 

For at få den højeste kvalitet er hver Hario Syphon Sommelier håndblæst. Du ser også den flotte finish i det elegante design.

  Kapacitet0,6 L
  KandetypeGlas

  Om Hario

  Hario
  Vis alle produkter fra Hario

  0 anmeldelser af Hario Syphon Sommelier

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: