• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum ePebo Elektrisk Inkl. Tilbehør

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 999,00 DKK

-1 408,80 DKK 3 407,80 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A1977
EAN: 699965351960

Bodum ePebo Elektrisk kaffebrygger er en helt ny, elektrisk udgave af den klassiske og populære Pebo kaffebrygger, som er kendt og elsket verden over. Bryggemetoden er uændret - her får du blot en elektrisk base til styring af maskinen.

 

Ingen anden kaffebrygger har fascineret lidenskabelige kaffedrikkere som BODUM PEBO (tidligere SANTOS). Dens usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

 

Brygning, tid og temperatur er perfekt kalibreret, hvilket sikrer en fantastisk kop kaffe ved hver brygning. Overvåg den iøjenfaldende bryggeproces gennem de to fastsiddende skåle! Afhængigt af mængden af vand, der anvendes, kan Bodum ePebo brygge lækker kaffe inden for 5 til 11 minutter.

 

Bodum ePebos unikke, skulpturelle udseende minder mest af alt om et kemiforsøg, og bryggeprocessen er en videnskab og et kunstværk i sig selv.

Fyld malet kaffe i den øverste kolbe, vand i den nederste, og start kaffebryggeren. Når vandet begynder at koge, vil det stige op i den øverste kolbe og mixes med den malede kaffe.

 

En Bodum ePebo kan brygge fra 4 til 8 kopper.

  • 1 x

   Bodums Bistro elektriske kaffekværn knuser bønner mellem sine koniske kværnblade i rustfrit stål, dette bevarer bønnernes smag og aroma og giver en konsekvent formaling. Med Bodums kaffekværn er det ikke nødvendigt at slibe kværnbladene.

  • 1 x

   Bodum ePebo er en elektrisk udgave af den klassiske og populære Pebo kaffebrygger, som er kendt og elsket verden over.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala. 

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Espresso er en harmonisk og kraftfuld kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta fra Brasilien, Indien og Vietnam.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Espresso Latte er en kaffeblend bestående af 100% arabica fra Brasilien, Columbia og Indonesion.

  Hvorfor løber kaffen ikke retur til nederste kolbe?

  Hvis der ikke er dannet ordentlig vakuum, vil kaffen ikke løbe ned i den nederste kolbe efter brygning - dette skyldes at gummipakningen ikke sidder korrekt.

  Det er meget vigtigt, at ePebo’en samles korrekt ved at filteret skubbes helt op til den øverste kolbe, som efterfølgende trykkes godt sammen med nederste kolbe. Vrid evt forsigtigt for at sikre, at den sidder godt.

  Kapacitet1 L
  FarveSort
  Antal kopper8 kopper

  Om Bodum

  BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.


  Bodum
  Vis alle produkter fra Bodum

  0 anmeldelser af Bodum ePebo Elektrisk Inkl. Tilbehør

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: