• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum ePebo 1L Inkl. Tilbehør

Leveringstid: 6-7 dage

Gratis levering på dette produkt

1 499,00 DKK

-1 409,75 DKK 2 908,75 DKK


Ref: A1977
EAN: 699965351960

Bodum ePebo Elektrisk kaffebrygger er en helt ny, elektrisk udgave af den klassiske og populære Pebo kaffebrygger, som er kendt og elsket verden over. Bryggemetoden er uændret - her får du blot en elektrisk base til styring af maskinen.

 

Ingen anden kaffebrygger har fascineret lidenskabelige kaffedrikkere som BODUM PEBO (tidligere SANTOS). Dens usædvanligt effektive vakum bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier ud af din foretrukne kaffe. Vakuum brygningen sørger for at ingen aromaer kan undslippe.

 

Brygning, tid og temperatur er perfekt kalibreret, hvilket sikrer en fantastisk kop kaffe ved hver brygning. Overvåg den iøjenfaldende bryggeproces gennem de to fastsiddende skåle! Afhængigt af mængden af vand, der anvendes, kan Bodum ePebo brygge lækker kaffe inden for 5 til 11 minutter.

 

Bodum ePebos unikke, skulpturelle udseende minder mest af alt om et kemiforsøg, og bryggeprocessen er en videnskab og et kunstværk i sig selv.

Fyld malet kaffe i den øverste kolbe, vand i den nederste, og start kaffebryggeren. Når vandet begynder at koge, vil det stige op i den øverste kolbe og mixes med den malede kaffe.

 

En Bodum ePebo kan brygge fra 4 til 8 kopper.

Hvorfor løber kaffen ikke retur til nederste kolbe?

Hvis der ikke er dannet ordentlig vakuum, vil kaffen ikke løbe ned i den nederste kolbe efter brygning - dette skyldes at gummipakningen ikke sidder korrekt.

Det er meget vigtigt, at ePebo’en samles korrekt ved at filteret skubbes helt op til den øverste kolbe, som efterfølgende trykkes godt sammen med nederste kolbe. Vrid evt forsigtigt for at sikre, at den sidder godt.

 • 1 x Bodum ePebo Elektrisk Kaffebrygger 1L

  Bodum ePebo er en elektrisk udgave af den klassiske og populære Pebo kaffebrygger, som er kendt og elsket verden over.

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema 500g

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

 • 1 x Rigtig Kaffe Super Crema Økologisk 500g

  Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Espresso 500g

  Rigtig Kaffe Espresso er en harmonisk og kraftfuld kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta fra Brasilien, Indien og Vietnam.

 • 1 x Rigtig Kaffe Espresso Latte 500g

  Rigtig Kaffe Espresso Latte er en kaffeblend bestående af 100% arabica fra Brasilien, Columbia og Indonesion.

 • 1 x Bodum Bistro Elektrisk Kværn Sort

  Bodums nye Bistro elektriske kaffekværn knuser bønner mellem sine koniske kværnblade i rustfrit stål, dette bevarer bønnernes smag og aroma og giver en konsekvent formaling. Med Bodums kaffekværn er det ikke nødvendigt at slibe kværnbladene.

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Farve Sort

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum ePebo 1L Inkl. Tilbehør

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: