Ref: A4185

- EAN: 4006387076699

Spar 40%
BRITA Marella 2,4L Hvid Inkl. 6 Maxtra+ Filter

Fra BRITA

BRITA Marella 2,4L Hvid Inkl. 6 Maxtra+ Filter

Leveringstid 1-2 hverdage

499,95 DKK

839,95 DKK

Spar 340,00 DKK

Brita marella er en klassisk og praktisk vandfilterkande til filtrering af vand til hjemmebrug og på kontoret. Med denne vandfilterkande følger der 6 maxtra+ filter med - som giver dig en god startpakke med filter til et halv års forbrug.

Produktbeskrivelse

Brita marella er en klassisk og praktisk vandfilterkande til filtrering af vand til hjemmebrug og på kontoret. Med denne vandfilterkande følger der 6 maxtra+ filter med - som giver dig en god startpakke med filter til et halv års forbrug.

Ved hjælp af brita maxtra+ kalkfilter fjernes kalk og bistoffer fra vandet, der påvirker smag og lugt. Maxtra+ patronerne kan filtrere helt op til 100 liter vand, men bør skiftes ca. en gang om måneden for optimal ydeevne.

Denne brita marella kande kan indeholde 2,4 liter, hvor den filtrerer 1,4 liter af gangen. De 1,4 liter er den mængde, der er kørt igennem filteret og er klar til at hælde op. Den resterende 1 liter er i tragten over filteret og vil blive filtreret i takt med, at du hælder af kanden.

Brita marella er udstyret med britas memo-funktion, som er verdens første elektroniske patronudskiftningsindikator. Når du indsætter et filter i kanden, trykker du blot på Brita memos startknap indtil der står 100% og herefter vil memo-funktionen tælle ned indtil det er tid til at udskifte filteret.

Brita marella passer i køleskabsdøren. 

Tekniske specifikationer

Kapacitet 2,4 L
Bredde 26 cm
Dybde 11 cm

Udvidet beskrivelse

Forbedrer smagen

En brita vandfilterkande filtrer vand for kalk og bistoffer, f.eks. klorin, som påvirker smag og lugt. Med filtreret vand får du det bedste ud af din f.eks. din kaffe.

 

Sådan fungerer BRITA vandfilterkanden

Du indsætter blot maxtra patronen i kanden, og derefter hælder du blot vand fra vandhanen direkte i kanden, som så filtrerer vandet når du hælder op.

Kanden er praktisk og kan opbevares i køleskabet.

 

Forlænger maskinernes levetid

Den største trussel mod bl.a. espressomaskiner er den høje mængde af kalk i det danske vand. Derfor bør du altid filtrere vandet for kalk, f.eks. med en brita vandfilterkande.

Kanden filtrerer vandet for kalk og forhindrer dermed kalkaflejrer så dine køkkenmaskiners levetid forlænges.

 

Filter medfølger

Med kanden følger der seks filter, så du er klar til at bruge kanden med det samme. Maxtra patroners levetide afhænger af kvaliteten af det lokale vand, som f.eks. vandets hårhed.

Filteret kan filtrere helt op til 150 liter vand, men for at sikre optimal ydeevne bør du skifte patronen ca. hver fjerde uge.

Vi anbefaler du altid køber ekstra filtrer, så du altid har et filter når det er tid til at skifte.

Fordele ved Brita Maxtra+

 • Fjerner kalk, klor, metaller og urenheder
 • Forbedrer smagen på vand, kaffe og te
 • Forhindrer kalk i at sætte sig i fx espressomaskiner
 • Miljøvenligt, praktisk og økonomisk
 • Tættere, finere "mesh" for bedre filtrering

Relaterede produkter du bør overveje

BRITA
BRITA
BRITA - Effektiv filtrering af vand Tyske BRITA har I mere end 40 år stået for konstant innovation og den højeste kvalitet i udviklingen af vandfilterløsninger. For at retfærdiggøre BRITA's høje kvalitetskrav er der både intern og ekstern kvalitetskontrol. Den uafhænge og velrenomerede tyske TÜV SÜD kontrollerer jævnligt konsistensen og kvaliteten af vandfiltre og patroner til husholdninger. TÜV SÜD certificerer fødevarestatus for BRITA vandfiltre og MAXTRA-patroner i overenstemmelse...

Se flere produkter fra BRITA

0 anmeldelser af BRITA Marella 2,4L Hvid Inkl. 6 Maxtra+ Filter

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse