Stelton Pilastro Vinkøler Billigst på PriceRunner

Fra Stelton

Stelton Pilastro Vinkøler

Leveringstid 1-2 hverdage


249,95 DKK

Stelton Pilastro vinkøler er designet i den smukkeste og mest minimalistiske elegance, og er perfekt til enhver lejlighed. 


Produktbeskrivelse

Stelton Pilastro vinkøler er designet i den smukkeste og mest minimalistiske elegance, og er perfekt til enhver lejlighed. 

Brug køleren til at holde din vin eller champagne kølig til fest eller en hyggelig stund på terrassen - eller brug den som en elegant vase til nogle fine blomster. Pilastro køleren er fremstillet i maskinblæst glas, og du kan både bruge den som en vinkøler eller en smuk vase. 

Det er designeren Francis Cayouette, som står bag det smukke og elegante design på vinkøleren, som er en del af Pilastro-serien. Serien har en sofistikeret aura over sig, og er udført med inspiration fra 1920'ernes arkitektur og design. 

Kom vinkøleren i fryseren før brug, eller læg isterninger i vinkølerens bund, så kan vinen holde sig kold til de lune aftener på terrassen eller altanen. 

Kapacitet 1,5 L
Farve Gennemsigtig
Materiale Glas
Diameter 11 cm
Højde 20 cm
Stelton
Stelton
Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Pilastro Vinkøler

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse