Alessi 5059 Vinkøler Stander Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi 5059 Vinkøler Stander

Leveringstid 6-10 hverdage
Gratis levering på dette produkt


3.600,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi 5059 vinkøler standeren er en elegant og ekstravagant opsats til din vinkøler, som sørger for en smuk præsentation af din vin.


Produktbeskrivelse

Alessi 5059 vinkøler standeren er en elegant og ekstravagant opsats til din vinkøler, som sørger for en smuk præsentation af din vin.

Vinkøler standeren er udført i blankpoleret rustfrit stål med mørkebrun lakering. Standeren er designet i 1979 af Ettore Sottsass, og det fantastiske design holder stadig den dag i dag. Brug Alessi 5059 vinkøler standeren sammen med Alessi 5052 eller 5052/RM.

Ettore Sottsass var en østrigsk/italiensk arkitekt og designer, der er kendt for møbler, smykker, glas, lamper mm. Udover Alessi har Sottsass udført arbejde for Esprit, Fiorucci, Brondi og mange flere.

Farve Brun
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Bredde 24 cm
Højde 64 cm
Dybde 24 cm
Kategori Vinkøler
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde