Erhvervsmaskiner

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Køb kaffemaskine til erhverv hos Rigtig Kaffe

Er der noget, vi elsker i Danmark, så er det vores kaffe. Vi har en meget stærk kaffekultur, der er tæt knyttet til vores arbejdsliv. Hos Rigtig Kaffe mener vi, at alle fortjener en rigtig god kop kaffe i løbet af en arbejdsdag. Derfor sælger vi kaffe og kaffemaskiner til erhverv såvel som private. 

Mangler I en kaffemaskine til kontoret, er Rigtig Kaffe det rette sted at kigge. Vi har kaffemaskiner til kontor - uanset kontorets størrelse. Maskinerne i vores sortiment kan brygge mellem 30 og 200 kopper kaffe om dagen, afhængigt af hvilken model man vælger. Det dækker kaffebehovet for virksomheder med op til 65 medarbejdere. 

Vi er eksperter i erhvervsløsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og kan tilbyde kaffeløsninger til:

 • Industri

 • Skoler og uddannelsesinstitutioner

 • Kontorer

 • Offentlige institutioner

 • Liberale erhverv 

… og mange andre


Fuldautomatiske espressomaskiner til virksomheder

Vil I give jeres medarbejdere og samarbejdspartnere en ekstraordinær kaffeoplevelse, bør I overveje en fuldautomatisk erhvervsmaskine, som gør det nemt at brygge lækker kaffe i topkvalitet!

Espressomaskinerne i denne kategori er fuldautomatiske og bygget til at kunne producere en stor mængde kopper pr. dag - her er det vigtigt at overveje, hvor mange kaffedrikkere, der er på kontoret, så maskinen lever op til dette behov. Hos Rigtig Kaffe har vi derfor et stort udvalg af større og mindre erhvervsmaskiner, som dækker behovet for alt fra frisørsaloner og kontorfællesskaber til større kontorbygninger.

De fleste espressomaskiner, vi har i sortimentet, har indbygget kværn og anvender hele bønner, som de selv doserer, kværner og stamper afhængigt af den ønskede kaffestyrke. Duften og smagen af friskkværnede kaffebønner er i en klasse for sig selv, og når først man har prøvet dette, går man ikke tilbage!

Vælger I en espressomaskine erhverv med et automatisk mælkesystem, er det hurtigt og nemt at lave cappuccino, latte macchiato og lignende mælkedrikke, da mælkefunktionen selv sørger for at dosere mængden af mælk, samt opvarmning og opskumning, så I får lækkert, cremet mælkeskum. Vælger I en Jura eller Nivona espressomaskine, anvendes der altid frisk mælk, hvilket giver den absolut bedste smagsoplevelse.

Vælg den rigtige kaffemaskine til erhverv

Det er ikke altid nok med en almindelig kaffemaskine til virksomheder af en vis størrelse, og derfor kan I også finde en industri kaffemaskine, som kan følge med i en travl hverdag. Vi har et stort udvalg af de bedste espressomaskiner til jeres kontor, men I skal afgøre, hvad jeres nye kaffeautomat skal kunne. 

Hvor mange kopper kaffe, drikker I om dagen, eller hvor mange medarbejdere, skal bruge kaffemaskinen? Dernæst skal I beslutte, hvilke funktioner kaffemaskinen skal have. Skal den for eksempel have en stor vandtank eller direkte vandtilslutning? 

Med vores filter kan I let sortere, så I kun ser de kaffemaskiner, der er relevante for jeres behov, i forhold til virksomhedens størrelse og ønskede funktioner. Her kan I vælge, hvilke kaffedrikke og mælkedrikke, maskinen skal kunne brygge, om den skal have kandefunktion, så den kan brygge en hel kande, om den skal have en kakao-funktion til ikke-kaffedrikkere og meget andet.

Vi vil gerne hjælpe jer med at finde en espressomaskine til erhverv, der passer til jeres behov. Tag et kig i vores købsguide til at vælge en kaffemaskine til erhverv, eller kontakt os, så vi kan vejlede jer i valget.

Den internationale espressomaskine industri udvikler sig hele tiden, men du kan altid finde de bedste kaffemaskiner hos Rigtig Kaffe.

Vi har også et udvalg af professionelle espressomaskiner, der egner sig til caféer, restauranter, hoteller og lignende. En kaffemaskine i industri-kvalitet kan holde til det meste.

Store og små kaffepakker til erhverv

Vi har kaffe til virksomheder af alle størrelser. Giv jer selv og jeres kolleger lidt ekstra luksus i hverdagen med en af vores mange lækre kaffevarianter. 

Vi har erfaring med levering af kaffe til store såvel som små firmaer, og I kan altid finde et stort udvalg af kaffepakker i alle størrelser. Køber du kaffe til erhverv, er det her, du kan finde gode tilbud på større mængder kaffe. Enten i mixpakker, hvor I kan afprøve et blandet udvalg, eller udvalgte kaffer, når I har fundet jeres favorit.

Overvejelser inden valg af en kaffemaskine til erhverv

Der er mange overvejelser at gøre, inden man finder frem til den helt rigtige espressomaskine, og her kan I med fordel gøre jer nogle tanker om, hvilke forventninger I har til maskinen.

 • Hvor mange kopper kaffe skal maskinen brygge dagligt?
 • Hele bønner, kapsler eller formalet kaffe?
 • Hvilke kaffe- og mælkedrikke skal maskinen kunne lave?
 • Skal kaffemaskinen kunne brygge en kande ad gangen?
 • Skal maskinen have vandtank eller direkte tilslutning til vand?
 • Skal der anvendes frisk mælk eller mælkepulver?

Hvis du er i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge til din virksomhed, eller har brug for råd og vejledning, så ring endelig til vores kundeservice på 70 777 303, så vi kan finde frem til en kaffeløsning, der passer til lige netop dit behov.

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner til erhverv.