Termokander

Er du på jagt efter en ny termokande? Uanset om du vil have en moderne termokande eller er mest til et klassisk termokande-design, kan du finde det lige her. Hos os finder du et stort og varieret udvalg af termokander i bedste kvalitet. Vi har mærker som Bodum, Alfi, Stelton, Eva Solo og Tiger, der alle er kendt for deres smukke designs, høje kvalitet og lange levetid.

Produkter
There are 112 products.

112 produkter i alt

De bedste termokander

Er du på jagt efter en ny termokande? Uanset om du vil have en moderne termokande eller er mest til et klassisk termokande-design, kan du finde det lige her.

Hos os finder du et stort og varieret udvalg af termokander i bedste kvalitet. Vi har mærker som Bodum, Alfi, Stelton, Eva Solo og Tiger, der alle er kendt for deres smukke designs, høje kvalitet og lange levetid. 

Termokanden blev opfundet i 1892 af James Dewar, og den første kommercielle termokande blev produceret i 1904. Termokanden er en isolerende kande, som holder din kaffe varm i længere tid og samtidig bevarer kaffens smag og aroma.

Mange kaffemaskiner har en varmeplade til at holde kaffen varm, men en termokande kan klare jobbet uden at forbruge noget strøm - og ikke mindst uden at forandre kaffens smag.

Termokander i et utal af designs

Vi har udvalgt en lang række termokander i smukke farver, udformninger og størrelser. De er utroligt funktionelle og egner sig perfekt til et privat hjem såvel som en virksomhed.

I dag er termokanden en uundværlig del af ethvert dansk hjem, og der er mange gode grunde til at investere i en flot termokande, for den kan ikke bare holde din kaffe eller te varm længe, den ser også uforskammet godt ud på sofabordet, så du kan servere varme drikke med stil, når du har gæster.

Selvfølgelig sælger vi kun termokander i højeste kvalitet, men når det så er sagt, skal du vælge udseende og stil - og hos os finder du et enormt udvalg af termokander, der er meget smukke på meget forskellige måder.

Hvilken termokande skal jeg vælge?

Når du vil købe en ny termokande, lægger du selvfølgelig meget vægt på designet, men der er altså også et par andre faktorer, du bør tage med i dine overvejelser. 

Kandens termo-effekt er afhængig af dens isoleringsevne, og en god termokander bør kunne holde kaffen varm i minimum 6 timer. Nogle af de bedste termokander har en indvendig glaskolbe.

Du skal også vælge en holdbar model. Hold øje med lukkemekanismen, når du køber ny termokande; det er typisk den, der hurtigst bliver slidt. Termokanden skal jo helst kunne holde til at blive brugt i dagligdagen.

Hvor stor kapacitet, kanden skal have, afhænger af dine behov. De fleste termokander rummer cirka 1 liter - nogle små på 0,5 og andre 1,25, men det ligger deromkring. Nogle termokander er drypfri eller har en dråbefanger, der sikrer dig mod kaffedryp fra kanden.

Udvendig rengøring af din termokande kan oftest klares med en våd klud, og derfor er det smart at vælge en kande, der er let at tørre af - også i åbningen, hvor der ellers kan samle sig gamle kafferester. 

Der findes selvfølgelig også et hav af billige termokander, men de er ofte ikke mere værd, end du har betalt for den. Naturligvis er der undtagelser til denne regel - blandt andet Tigers termokander er både gode og til at betale.

De mest populære termokander

Danskerne har selvfølgelig nogle favoritter, når de skal ud at vælge en ny termokande. Forbrugerrådet Tænk har har kåret Eva Solo’s termokande som bedst i termokande-test, blandt andet takket være dens enkle og stilrene design, der findes i et utal af farver. Desuden har den en praktisk hældekrave i stål, der fanger vildfarne dråber, men også sikrer nem rengøring.

Stelton termokander er et sikkert hit. Siden 1977 har den ikoniske termokande, Stelton EM77, prydet de danske hjem. Den er stadig utroligt eftertragtet grundet dens tidløse, minimalistiske og stilrene design - samt dens kvalitet og brugbarhed.

Georg Jensen’s Bernadotte termokande er en moderne klassiker; en kombination af nye og gamle design-elementer, som giver kanden et elegant og tidløst design. Alfi termokander er lavet med fuldt fokus på termokander, og det kan ses i resultaterne. Juwel-kanden er blandt danskernes favoritter, og de tror så meget på deres kvalitet, at du får 10 års garanti på termokander fra Alfi.

Ønsker du dig bare en praktisk og holdbar termokande, der fungerer som den skal uden nogen dikkedarer, skal du vælge termokander fra Tiger. Den har måske ikke det mest prangende udseende, men den ikoniske Tiger termokande er stadig en favorit.

Den velkendte Helios termokande blev oprindeligt fremstillet til restaurationsbranchen - og der står selvfølgelig stadig “Café” og “The” på siden alt efter, om det er en kaffekande eller tekande. Den er rigtig retro og både brugervenlig og af høj kvalitet.

Du kan selvfølgelig også vælge en Bodum termokande - for eksempel den utroligt enkle og stilrene Bodum Bistro termokande.

Termokande, termoflaske og rejsekrus

Når du hører ordet “termo” tænker du måske mest på at holde noget varmt. Men det virker faktisk begge veje. Termo betyder bare, at indholdets temperatur ikke bliver påvirket af omgivelsernes; om det så handler om at holde det varmt eller koldt. 

Har du ofte din kaffe med på farten, kan vi varmt anbefale et af de praktiske rejsekrus eller en termoflaske, så kan du altid have kop varm kaffe med dig på køreturen. termoflaske drikkedunk, der kan holde vand koldt

Hæld den bedste kaffe på din termokande

Husk hele kaffebønner for at få den bedste kaffeoplevelse. Med en kaffekværn kan du hurtigt få friskmalede bønner - og når du først har prøvet det, kommer du aldrig tilbage til formalet kaffe. 

Hos Rigtig Kaffe kan du altid finde masser af knaldgode kaffe tilbud, og i vores store udvalg af lækre kaffebønner kan du med garanti finde noget, du kan lide.

Er det tid til at udskifte din gode gamle stempelkande? Så tag et smut forbi, og se, vores mange gode espressomaskine tilbud. De fuldautomatiske espressomaskiner står for hele kaffebrygningen inklusiv formaling og mælkeskumning til latte-drikke. 

Vælger du en Siemens espressomaskine, kan du bare smide fødderne op og nyde et krus dampende kaffe. Men, hvis det er en lovlig stor investering, kan du starte med at male dine egne kaffebønner og eventuelt anskaffe dig en mælkeskummer.

Hos Rigtig Kaffe får du mere

Når du køber en termokande hos Rigtig Kaffe er du sikret lynhurtig levering, da vi sender varer fra eget lager. Vi pakker og sender typisk din ordre allerede samme dag, så du kan få din nye termokande 1-2 hverdage efter bestilling. Der er gratis fragt på alle ordrer over 699,-

Har du brug for råd til dit næste termokande køb (eller kaffekøb), er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 777 303, sende en mail til info@rigtigkaffe.dk eller besøge vores butik i Skanderborg.