Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
199 DKK 2449 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Bønnebeholder
Vis mere... Vis mindre
Produktionskapacitet
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, størrelse
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, type
Vis mere... Vis mindre
Kværnblade, materiale
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Elektriske kaffekværne

Der er 19 varer.
Er du på udkig efter en elektrisk kaffekværn? Hos Rigtig Kaffe har vi både en kaffekværn til dig, der blot vil prøve kræfter med at kværne dine hele kaffebønner selv til eksempelvis din filterkaffe eller stempelkande, og en kværn til dig, der ønsker toppen af poppen og vil gå mere i dyben med kaffebrygningen. Uanset hvad så har vi en kaffekværn til alle behov.

Vi har elektriske kaffekværne i mange prisniveauer

Et must have for alle kaffeelskere er selvfølgelig en kaffekværn, så du kan nyde kaffe brygget på friskmalede bønner, uanset om du brygger din kaffe i en stempelkande eller laver klassisk filterkaffe. De hele bønner holder nemlig bedre på aromaer og smagsstoffer, så du får en en bedre smagsoplevelse. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger friskkværnede kaffebønner.

Hos Rigtig Kaffe har vi både en kaffekværn til dig, der blot vil prøve kræfter med at kværne dine hele kaffebønner selv, og en kværn til dig, der ønsker toppen af poppen, når du brygger kaffe.

Se for eksempel vores store udvalg af kaffekværne fra danske Bodum; det er funktionelle maskiner i godt design til en overkommelig pris. En anden bestseller er en fiks lille sag fra Bosch, der kan kværne op til 75 gram hele bønner ad gangen.

Blandt vores bedst sælgende elektriske kaffekværne er også Nivona’s “Cafe Grano 130”, med konisk kværn fremstillet i hærdet rustfrit stål og tysk kvalitet; perfekt til både stempel- og filterkaffe. Det er en kaffekværn i den billige ende, men billige kværne er ikke dårlige - de kan bare lidt mindre end de andre.

Hvis vi skal sammeligne La Liga med kaffekværne, så skal du kigge på en kværn fra Eureka. Det er italiensk håndværk, når det er allerbedst. De har et meget elegant udtryk og er meget brugervenlige. Det er virkelig kaffekværne i særklasse. 

I toppen ligger også den populære Fellow Ode Brew kaffekværn - her får du virkelig kvalitet for pengene! Den er blevet rost til skyerne af anmelderne blandt andet på grund af dens lækre design, lave lydniveau, store nøjagtighed og høje brugervenlighed.

Du finder altid kaffekværne på tilbud hos Rigtig Kaffe, hvor du typisk kan spare op til 40%, 50%, 60%. Vi er lagerførende med de bedste og mestpopulære kaffekværn, og har også testvindere på lager.

Læs også vores testvinder kaffekværn artikel fra 2021, hvor vi kårer vores bedst-i-test kaffekværn.

Sådan kværner du dine kaffebønner rigtigt

Bønnerne skal males sådan, at du får mest ud af kaffen, hvad enten du brygger den i en espressomaskine, hvor vandet kun er i kontakt med kaffen i kort tid, fordi det bliver presset gennem kaffen, eller i en stempelkande, hvor smagen har mere tid til at trække ud.

Når du maler kaffe til en stempelkande, skal du gå efter en grov formaling; kaffen skal føles lidt som groft salt, du kender fra saltkværnen, fordi kaffen er i kontakt med vandet længe.

Skal kaffen males til filterkaffe skal den have en medium formaling; her føles kaffen kornet men fint som bordsalt, fordi vandet løber relativt hurtigt gennem kaffen.

Kaffebønner, der skal kværnes til en espressomaskine, skal du gå efter at male fint; det skal føles finere end sukker, men ikke helt pulver, fordi vandet bliver presset gennem kaffen ved højt tryk og derfor er i kontakt med kaffen meget kort.

Hvis der ikke må være nogen slinger i valsen, når du skal brygge din kaffe, kan du investere i en kaffevægt - så har du helt styr på doseringen hver gang. Alternativt kan du tælle cirka 50 hele kaffebønner (7 gram) pr. kop.

Din kværn kan holde i mange år, hvis du passer godt på den og rengør den jævnligt. De to must-haves til rengøringen er en rensebørste og kaffekværnrens. Børsten kan fjerne det meste pulver, men der kan ophobe sig olier fra kaffebønnerne på både kværnblade og kværnhus, og derfor er det en gang imellem nødvendigt med kværnrens-piller. Tag eventuelt et kig på vores guide til pleje af kaffekværne.

Køb altid kaffebønner i god kvalitet

Nu har du malet din kaffe og ventet spændt, mens vandet løb igennem. Endelig er det tid til den første tår, men alt dit hårde arbejde kan være spildt, hvis bønnerne er dårlige.

De ristede kaffebønner skal opbevares mørkt, køligt og i en lufttæt indpakning - og selv sådan kan de ikke holde sig i årevis. Så ud med den pose kaffebønner, der har stået bagerst i skabet, siden du engang fik den i firmajulegave, men aldrig fik brugt, fordi du ikke havde en kaffekværn. 

Smid de gamle bønner ud og prøv i stedet en af vores mange lækre kaffepakker, hvor du virkelig kan få lov at smage forskellene på kaffe - lige fra lysristede bønner, der giver en mild og blød kaffeoplevelse, til mørkristede kaffeblends, der giver en intens espresso med lækker crema. 

Prøv for eksempel denne lækre mixpakke med 10 af Rigtig Kaffes egne blends - nøje udvalgt for at give dig en god blanding af forskellige smagsnuancer og sammensætninger, så du har mulighed for at finde netop din favorit.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken kaffekværn, der passer til dig og dine behov? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig den bedste rådgivning, så du kan vælge den helt rigtige kværn til dine kaffebønner, så du kan få en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.