Nivona Plejeprodukter

Nivona espressomaskiner kræver, som alle andre espressomaskiner, en hvis mængde vedligeholdelse og pleje. Når du investerer mange penge i en espressomaskine fra Nivona, anbefaler vi altid, at du anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Du finder her plejeprodukter til Nivona espressomaskiner. 

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Nivona Plejeprodukter

Nivona espressomaskiner kræver, som alle andre espressomaskiner, en hvis mængde vedligeholdelse og pleje. Når du investerer mange penge i en espressomaskine fra f. eks Nivona, anbefaler vi på det kraftigste, at man altid anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke.

Det er essentielt, at man aldrig bruger andre former for afkalkningsmidler på Nivona maskinen, da man kan risikerer at ødelægge maskinen. Vi har en også samlet alt den pleje, som du har brug for til din Nivona espressomaskine i nogle plejepakker, hvor du ovenikøbet opnår rabat. 

Lad os kigge på nogle af plejeprodukterne til Nivona espressomaskiner.

Nivona afkalkningsvæske

Nivona afkalkningsvæske er det orginale plejeprodukt til din Nivona espressomaskine. Det er vigtigt at beskytte espressomaskinerne i Danmark mod det hårde kalkholdige vand vi har. Derfor anbefaler vi, at du afkalker din Nivona espressomaskine hver 4. uge. 

Husk altid at afkalke din espressomaskine uden filtret i vandtanken.

Dette afkalkningsvæske kan anvendes på alle Nivona espressomaskiner og er med til at øge levetiden på din maskine. 

Afkalkning.jpg

Nivona rengøringstabletter

Beskyt din Nivona espressomaskine mod kaffe- og olierester, ved jævnligt at kører det indbyggede renseprogram med rensepillerne. Rensepillerne kommes direkte i mundstykket til formalet kaffe, hvor efter maskinen selv opløser pillen og kører væsen igennem slanger og rør.

Nivona's espressomaskiner har indbyggede renseprogrammer som selv beder om at blive aktiveret når det er nødvendigt. Alt du skal gøre er at starte rensningen og komme rensepille i, når maskinen beder om det.

Rengøringstabletter.jpg

Nivona mælkerens

Beskyt mælkesystemet på din Nivona espressomaskine, ved at køre mælkerensen igennem mælkesystemet på de dage hvor du har brugt det.

Ved at holde mælkesystemet rent forlænger du levetiden på din espressomaskine, samtidig med at du sikrer en præcis og hurtig opskumning og opvarmning af mælken til cappuccino og latte.

Flasken med mælkerens indeholder 500 ml. rensevæske, som er nok til cirka 50 rengøringer. 

Mælkerens.jpg

Nivona kalkfilter

Vi anbefaler at du bruger Nivona Claris kalkfilter i din Nivona espressomaskine, da det er med til at give en bedre smag i vandet, og samtidig beskytter espressomaskinen mod det utrolig kalkholdige danske vand.

Husk at aktivere filtret i din Nivona maskine første gang, og efterfølgende vil maskinen selv give besked om hvornår filtret skal skiftes. Selv om du bruger kalkfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 1-2 gange årligt. Husk altid at afkalke uden filtret monteret.

Kalkfilter.jpg