Jobs & Karriere

Hos Rigtig Kaffe søger vi løbende dedikerede og engagerede kollegaer til vores kaffeglade team.

Vores medarbejderne arbejder indenfor forskellige områder som marketing, salg & service, økonomi og på vores store lager med mere end 4000 varenumre.

Vi er passionerede kaffeelskere

Hos Rigtig Kaffe sætter vi en ære i at hæve os over middelmådighed og gøre os umage med at skabe fremragende og mindeværdige kaffeoplevelser for vores kunder hver eneste dag – uanset om de handler online eller i vores showroom. Vi har siden 2009, hvor Rigtig Kaffe A/S blev etableret, været igennem en enorm udvikling og modtaget 3 Gazelle priser - senest i 2022.

Vi er et specialisthus og vil være danskernes fortrukne sted at købe espressomaskiner og kaffebønner. Hos Rigtig Kaffe er der gode muligheder for at udvikle sig fagligt, og får du en god idé, er der ikke langt fra ord til handling. Vil du med på rejsen, så høre vi gerne fra dig.

Læs mere om os her.

Ledige stillinger

Er du jobsøgende eller leder du bare efter nye udfordringer? Så tjek vores ledige stillinger ud her.
Vi opdaterer siden løbende.

Servicetekniker

Servicetekniker til espressomaskiner & kværne. 

Arbejdssted: Blomstervej 2B, 8381 Tilst
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Læs mere her

Piccoline

Piccoline til vores showroom samt kontorer.  

Arbejdssted: Blomstervej 2B, 8381 Tilst
Tiltrædelse: 1. december 2022

Læs mere her

Lager

Lagermedarbejder. 

Arbejdssted: Blomstervej 2B, 8381 Tilst
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Læs mere her

Sælger

Sælger i vores showroom. 

Arbejdssted: Blomstervej 2B, 8381 Tilst
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Læs mere her

Uopfordret ansøgning

Vi er løbende på udkig efter nye og dygtige medarbejdere, så du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Finder vi din profil interessant, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din uopfordrede ansøgning og CV til vores os på: job@rigtigkaffe.dk

Vi gemmer din ansøgning i maksimalt 12 måneder jævnfør gældende GDPR-lovgivning.

Forskellige jobfunktioner

Hos Rigtig Kaffe udfylder medarbejderne forskellige jobfunktioner, og da vi er en mindre organisation, arbejder vi tæt sammen i hverdagen og løfter i flok. Her får du et indblik i de forskellige områder, vi beskæftiger medarbejderne indenfor. 

Marketing

I vores marketingsafdeling arbejder vi løbende med optimering af webshoppen og markedsføring af vores produkter via diverse kanaler – herunder Facebook, Instagram, Google mv. Arbejdsopgaverne kan bl.a. være vareoprettelser, billedredigering, tekstforfatning, videooptagelser og øvrige administrative opgaver.

mess.png

Servicetekniker

I vores serviceafdeling arbejder vi med reparation af espressomaskinerne. Teknikkernes dag går med at afdække, hvad den enkelte maskine fejler, udbedre fejlen og kontakte kunden i forhold til det videre forløb. Som teknikker kommer du igennem et oplæringsforløb sammen med indehaveren af Rigtig Kaffe, som har mere end 13 års erfaring indenfor reparation af espressomaskiner.

bag.png

Salg & Rådgivning

Salgsafdelingens primære rolle er at rådgive og vejlede kunderne i valg af espressomaskine. Dette sker enten i tæt dialog i vores showroom, via telefonen eller mail/chat. Som sælger kommer du igennem et grundigt oplæringsforløb, hvor du lærer vores mange maskiner at kende, så du er i stand til at vejlede kunderne.    

truck.png

Lager

Vores lagermedarbejdere har ansvaret for at finde, pakke og sende ordrerne afsted til kunderne blandt mere end 4000 varenumre. Vores lagermedarbejdere er både fuldtids- og deltidsansatte. Vi har en uformel omgangstone, og der skal være plads til at joke og lave sjov, når man er på arbejde.

Vi er et specialisthus indenfor kaffeverdenen

eksperter.png

eksperter.png