Automatiske espressomaskiner

De automatiske espressomaskiner er et perfekt til dig, som oftest drikker kaffe, caffe creme eller espresso, og som ønsker en maskine, der kan klare hele processen for dig ved blot et tryk på en knap. Langt de fleste automatiske espressomaskiner har en steamer, så du selv kan skabe cremet mælkeskum til din cappuccino og caffe latte. Vi har altid masser af tilbud og de seneste nyheder indenfor espressomaskiner. Du finder hele vores udvalg af automatiske espressomaskiner her.

Produkter
There are 22 products.

22 produkter i alt

Automatiske espressomaskiner

Hvorfor skal jeg vælge en automatisk espressomaskine?

En automatisk espressomaskine er i princippet en kombination af en semiautomatisk espressomaskine og en espressokværn. Denne type maskine har nemlig indbygget kværn, som maler bønnerne fint for dig.

Med en automatisk espressomaskine klarer maskinen kaffebrygningen for dig pga. det automatiske vandsystem i maskinen. På en automatisk espressomaskine kan du ved blot et tryk brygge 1-2 kopper kaffe eller espresso.

Alt du skal gøre er at trykke på en knap, så maler maskinen automatisk den mængde kaffe, den skal bruge, hvorefter det sendes ned i et lille kammer i maskinens brygenhed. I brygenheden tampes kaffen automatisk, hvorefter vandet løber igennem og kommer ud som friskbrygget kaffe.  

De fleste automatiske espressomaskiner giver dig muligheden for at tilpasse din kaffe efter eget ønske. Dette betyder, at du kan justere vand- og kaffemængde, kaffestyrke mm.

De automatiske espressomaskiner har altid en beholder til bønnerne, hvorfra de selv doserer, kværner og stamper kaffen til den ønskede styrke. Automatiske espressomaskiner har en manuel steamer, så du selv kan skabe cremet mælkeskum, hvis du ønsker en caffe latte eller cappuccino. Tilbehør til en automatisk espressomaskine er en mælkekande og evt. et termometer

Vi anbefaler automatiske espressomaskiner til dig, der oftest drikker kaffe, caffe creme eller espresso, og som ønsker en maskine, der kan klare hele processen for dig ved blot et tryk på en knap.

Er du i tvivl om hvilken type espressomaskine, du skal købe?

Så læs vores store espressomaskine købsguide, hvor vi kommer rumt om alle de vigtigste forskelle, funktioner og typer af espressomaskiner. Herefter skulle du meget gerne være blevet klogere på, hvilken type og ikke mindst hvilken specifik espressomaskiner, der dækker alle dine behov. Her finder du vores store Espressomaskine Købsguide.

Fordele ved en automatisk espressomaskine

  • Friskbrygget espresso med et enkelt tryk
  • Indbygget kaffekværn
  • Mulighed for selv at steame din mælk
  • Du er vild med en god, sort kop kaffe

Mærker inden for automatiske espressomaskiner

jura.jpg

Blandt de mest populære mærker indenfor automatiske espressomaskiner finder du Schweiziske Jura, der med sine tre fokusomårder, nemlig at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design, har vundet rigtig mange kaffeelskeres hjerter.
Find alle Jura espressomaskiner her.

gaggia.jpg

Italiensk når det er allerbedst! Gaggia har med sine unikke espressomaskiner altid haft en ting for øje: At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso. Deres espressomaskiner designes og produceres fortsat i Italien.
Find alle Gaggia espressomaskiner her.

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner, kværne, kaffe m.m.