Siemens Tilbehør

Når du har købt en Siemens espressomaskine, vil du selvfølgelig gerne have, at den holder længe. Derfor finder du et stort udvalg af reservedele og tilbehør til espressomaskinerne fra Siemens

Produkter
There are 6 products.

6 produkter i alt

Tilbehør og reservedele til Siemens espressomaskiner

Når du har købt en Siemens espressomaskine, vil du selvfølgelig gerne have, at den holder længe. Derfor finder du et stort udvalg af reservedele og tilbehør til espressomaskinerne fra Siemens - så kan du udskifte de dele, der ligger under for slitage.

Et af de komponenter, der slides mest på, er selve bryggeenheden, der er rimelig essentiel for espressomaskinens funktion. Skulle du stå med en maskine, der har en slidt bryggeenhed, kan du købe denne del og på den måde give din Siemens kaffemaskine livsforlængende behandling.

Du skal ikke græde over spildte mælkebeholdere

Alle modeller i EQ-serien har indbygget mælkeskummer - men nogle modeller har mælkebeholderen integreret, mens andre har brug for en mælkebeholder separat eller har en mælkeslange, der kan placeres direkte i mælkekartonen. 

Der er heller ingen grund til at købe en helt ny fuldautomatisk espressomaskine, bare fordi mælkebeholderen er gået i stykker. De fleste EQ-modeller har en mælkebeholder af hård plast, der desværre let kan knække - men frygt ej! Vi har selvfølgelig også mælkebeholdere, der passer til alle modellerne.

Det vigtigste tilbehør til Siemens espressomaskiner

Af Siemens tilbehør kan vi tilbyde den stilrene Siemens mælkebeholder for at kunne lave en perfekt cappuccino, latte eller mælkeskum til kakao samt holde mælken kold, når den står på køkkenbordet. Derfor anbefaler vi den isolerede Siemens mælkebeholder til alle Siemens espressomaskiner.

Du finder også en mælkeadaptor, der passer til Siemens EQ 9 espressomaskiner. Med adapteren kan du skumme mælken direkte fra kartonen.

Det allervigtigste “tilbehør” til din maskine er selvfølgelig kaffebønner! Vi har et kæmpestort udvalg af hele kaffebønner i højeste kvalitet fra såvel danske som udenlandske risterier. 

Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler de populære Siemens espressomaskiner med kværn, og du kan altid finde gode tilbud på fuldautomatiske espressomaskiner fra Siemens hos os.