Vedligeholdelsesguides & brugermanualer

Hvis du gerne vil forlænge levetid på din espressomaskine, er det vigtigt, at du vedligeholder den løbende. Er du i tvivl om hvordan du plejer og vedligeholder din espressomaskine? Så får du her en række guides til alle vores mærker.

Generelt anbefaler vi, pga. den store mængde kalk i det danske drikkevand, at du afkalker din espressomaskine ca. en gang om måneden. Kører du med et kalkfilter i vandtanken, kan du ofte nøjes med at afkalke sjældnere end normalt eller helt slippe for det. Alt afhænger af kalkindholdet i drikkevandet, hvor du bor.

Vi anbefaler samtidig, at du bruger producenternes egne plejeprodukter, da de er lavet specifikt til at forlænge maskinens levetid. Læs mere om hvorfor her. Du finder alle plejeprodukterne her.

Vil du gøre det nemt for dig selv? Køb en servicepakke!

Så kan du sende din espressomaskine til et serviceeftersyn. Vores servicepakker ligger på forskellige prisniveauer alt afhængig af mærke og indholde i pakken. Find servicepakkerne her.

Indholdet i servicepakkerne er forskelligt alt efter, hvor meget du ønsker service skal indbefatte.

En servicepakke kan bl.a. indeholde:

  • Standard rengøring (afkalkning og rensning)
  • Bryggeenheden renses og smøres
  • Kværnen renses
  • Maskinen testes
  • Udskiftning af mindre dele (fx o-ringe, vinkelstykker, slanger)
  • Udskiftning af pumpe eller varmelegeme
  • Udskiftning af mindre dele eller en hoveddel

Servicepakkerne tilbydes både til private og erhverv.

Mangler du en manuel til din maskine?

Vi har samlet alle vores brugermanualer i de forskellige brands, så du nemt og hurtigt kan finde den rette manual til din maskine eller kværn. 

Skulle du mod forventning modtage en vare uden en manual på et skandinavisk sprog og fremgår den ikke af listen her, så er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Herefter vil vi sende den til dig. Hører vi ikke andet, går vi ud fra, du har modtaget manualen på skandinavisk sprog. 

Du kan finde alle vores manualer her.

brugermanualer.jpg