Ice Tea

Hos Rigtig Kaffe sælger vi også ice tea. Hvis du nyder en kold kop te, som du skal kan lave, så skal du tjekke vores udvalg ud af ice tea varianter her. Iste er perfekt på en varm sommerdag med masser af isterninger. Frisk og frugtig - hvem synes ikke om det? Se vores udvalg af ice tea her - du finder også økologisk ice tea. 

Produkter
There are 17 products.

17 produkter i alt

Ice tea skal købes hos Rigtig Kaffe 

Rigtig mange nyder et glas ice tea spækket med isterninger og måske en lille skive citron. Hos Rigtig Kaffe finder du mange forskellige varianter indenfor isthe - både som løs te og som iste pulver. Vi forhandler bl.a. skønne varianter fra Østerlandsk Thehus. Deres varianter findes med forskellige smage og nogle også helt uden sukker, men hvor teen er sødet af med stevia.

Lav din egen ice tea

For at skabe din egen lækre iste skal du bruge en rigtig god te, sukker eller sirup, citron- eller limesaft og så de frugter eller krydderurter, som du ønsker at komme i. Du kan se vores bud på forskellige varianter af hjemmelavet iste her. Her finder bl.a. varianter med citron og ingefær, jordbær og blomster. Du kan med fordel købe en istebrygger, som er det perfekt redskab til at skabe en super smagfuld iste. Vi forhandler også forskellige tefiltre og tesier, så du nemt kan holde det løse te adskildt fra vandet. God fornøjelse! 

Ice tea kan nydes hele året rundt 

Ice tea er selvfølgelig et must på de varme sommerdage på terrassen, men faktisk er ice tea en drik, som skal nydes hele året rundt. Hvis du ikke tilføjer sukker eller andet sødemiddel, er ice tea et rigtig godt alternativ til den klassiske sodavand, som kan indeholde meget sukker. Iste findes også som et færdigt produkt i supermarkederne, men ofte vil du her opleve, at der er tilføjet rigtig meget sukker. Derfor anbefaler vi, at du laver din egen isthe og derved selv kan være med til at dosere mængderne.  

Ice Tea / FAQ 

Hvad er ice tea?

Iste er en drik som består af afkølet te. Den bliver ofte serveret med isterninger.

Hvad er ice tea lavet af? 

Det er meget forskelligt fra producent til producent, hvad ice tea er lavet af. Nogle laver det som iste pulver, mens andre laver det af løs te uden tilsætningsstoffer. Læs derfor altid på varen hvilke ingredienser, som er i produkterne. Mange gange er isteen fyldt med sukker og mindre frugt mv. Du kan med fordel købe ice tea som løs te og skal tilføje sødemiddel og derved skabe en lækker iste ligesom du ønsker den.  

Hvordan laver jeg hjemmelavet iste?

Det giver vi dig svaret på her: Læs vores blogindlæg her: Opskrifter på hjemmelavet iste. Her finder du forslag til både varm- og koldbrygget iste.