Kaffepakker

Produkter
There are 303 products.

303 produkter i alt

Kaffetilbud - kaffepakker og smagspakker

Smag er en udefinerbar størrelse, og det kan derfor være svært at vejlede i, hvilken type bønne du vil kunne lide. Vi har sammensat en lang række kaffepakker, med flere forskellige typer kaffe, så du kan prøve dig frem. Vi fører både kaffepakker med hele bønner og malet kaffe. Hos Rigtig Kaffe er mixpakker et stort hit blandt vores kunder, da de giver mulighed for at smage forskellige kaffer fra samme kaffemærke eller forskellige. Du kan vælge mellem mere end 100 forskellige mixpakker i mange forskellige størrelser - helt ned til ganske få kg og op til 12-15kg!

Nogle kaffepakker indeholder kun en slags kaffe, og her har du i stedet mulighed for at spare penge på lige netop din yndlingskaffe. Få fx Le Piantagioni kaffe til skarpe priser eller hele 6kg Margo eller Mokacrema!

Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række kaffebrands, som vi mener vil falde i danskernes smag. Vi har et bredt udvalg af bønner fra bl.a. Central- og Sydamerika, Afrika, Indien. Nogle blends består af en blanding af Arabica og Robusta bønner mens andre indeholder 100% Arabica eller Robusta. Vi har mørke, lyse og mediumristede kaffebønner, som har sine helt unikke smagsvarianter, dufte og sammensætninger.

Hos Rigtig Kaffe finder du kaffe fra de italienske risterier ItalCaffè, Kimbo, Lavazza og Segafredo, speciality-risterierne Arcaffe og Le Piantagioni, samt vores egen Rigtig Kaffe serie - find de bedste kaffetilbud hos os!

Holdbarhed på kaffebønner fra Rigtig Kaffe

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. Fra ristning og 24 måneder frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. Vores kaffeposer er desuden udstyrede med en udluftningsventil, der sikrer, at CO2 kan komme ud, men ilt ikke kan komme ind, for at bevare kaffens aroma og smag. CO2 bliver opbygget i kaffebønnerne under ristningen, og et par dage efter ristning har de stadig brug for at “gasse af”. Vores lufttætte emballage sikrer dig smagfuld kaffe, da en almindelig papirspose vil resultere i helt afgassede, smagløse bønner.

Opbevaring af kaffebønner

Kaffe skal opbevares mørkt, tørt, køligt og i en lufttæt beholder, da ilt fjerner smag og aroma fra kaffen. Det kan virke som en god ide at opbevare din kaffe i køleskabet, men du risikerer at der opstår kondens, som får bønnerne til at tabe smag hurtigere. Stil dem i stedet i et køkkenskab eller spisekammer, hvor de er beskyttet mod lys og ikke står for tæt på ovn, komfur eller andre varmekilder.

Kaffens “fjender” er:

  • Ilt
  • Lys
  • Varme
  • Fugt

Hele kaffebønner kan holde på smagsstofferne meget længere end formalet kaffe, da ilten ikke kan trænge gennem bønnens skal, og den formalede kaffe har et meget større overfladeareal, som aromaen kan fordufte fra. Ristede, hele kaffebønner kan holde sig friske i ca. 3 måneder, hvis de er i uåbnet emballage. Efter åbning skal bønnerne helst bruges indenfor 4 uger. Vores poser har en envejsventil, som sikrer, smagen bliver bevaret. 

Vil du vide mere, så læs mere i vores blogindlæg