Kusmi Te

Rigtig Kaffe har Danmarks største udvalg af Kusmi te, som de fleste nok kender på de karakteristiske dåser i smukke farver og mønstre. Vi fører både løs te og praktiske tebreve i ca. 50 forskellige smagsvarianter. Kusmi te er meget populære blandt tedrikkere og med god grund: Kusmi te smager ganske enkelt fantastisk.

Produkter
There are 48 products.

48 produkter i alt

Kusmi te er danskerne foretrukne temærke

Hos Rigtig Kaffe sælger vi utrolig meget Kusmi te - herunder Kusmi te dåser og Kusmi tebreve. Kusmi te findes nemlig både som løs te i smukke dåser med forskellige farver eller i pakker med tebreve. Vores sortiment byder på mange forskellige varianter inden for grøn te, special te, urte te og mere klassiske teer.  Vi har ligeledes wellness te, hvor du kan finde et udvalg af beroligende, udrensende eller opkvikkende te. Udover te sælger vi selvfølgelig også alt det, som du skal bruge for at få en perfekt teoplevelse - vi alt i tetilbehør som elkedler, tesi, tefiltre og tekander

Kusmi er altid på jagt efter den bedste te

Kusmi har et hold eksperter, der rejser verden rundt og udvælger de førende plantager og de mest pålidelige eksportører. Holdet undersøger samtidig, om Kusmis strenge krav til transport og opbevaring af tebladene bliver overholdt. Når en sending te ankommer til fabrikken, går kontrollørerne i gang med at prøvesmage teen for at sikre den forventede smagsprofil. Hvis teen ikke består disse test, kommer den ikke ind på Kusmi-fabrikken, men bliver straks sendt retur. 

Kusmi udvælger efter storbladet, høj aromatisk te fra Ceylon, Indien og Kina direkte på teplantagerne. Hjemme på fabrikken i Frankrig blander Kusmi tebladene efter Kusmis hemmelige opskrifter, som har gjort konkurrenterne misundelige. Den særlige sammensætning af de bedste teblade - parfumeret med naturlige aromaer af meget høj kvalitet, er baggrunden for Kusmis markante duft og den elegante og subtile smag. 

Kusmi te er kendt verden over

Efter Kusmi udviklede deres dejlige teer og smukke dåser, fik verdens virkelig øjene op for Kusmi te. De store mad- og modemagasiner fik stor interesse for Kusmis kvalitet og historie. Særlig opmærksomhed fik den gamle butik i Paris, som blev tilført arkitektur i verdensklasse, og nu også fungerer som museum. Oven på butikken er der indrettet en lille resturant, hvor alle mad- og drikkevarer er baseret på Kusmi te. Kusmi har også udgivet en te-kogebog på fransk, og som det sidste nye kan man nu få et bloklys med duft af teen prince Wladimir. Kusmi er desuden meget aktive på facebook, hvor de har udviklet en applikation, der hedder My Kusmi Teas, hvor man kan sende en virtuel pakke Kusmi te til dine venner. 

Kusmi har igennem årtier formået at holde kvaliteten af deres te højt, hvilket gør at kunderne oplever samme gode smag igen og igen. De formår samtidig at udvikle nye produkter, så de kan imødekomme efterspørgslen på god te. 

Kusmi te / FAQ 

Hvor kommer Kusmi te?

Teen til Kusmi tea kommer fra hele verden, men bliver lavet i Frankrig. Det er for at skabe ekstravagance og elegance i smagen og produktionen.

Hvor kan man købe Kusmi te? 

Du kan købe Kusmi te hos Rigtig Kaffe. Enten via webshoppen eller i showroom. Vi har altid et stort sortiment på lager af Kusmi te. 

Hvor længe har Kusmi te eksisteret?

Kusmi te har en lang og stolt historie, der går helt tilbage til 1867, hvor emigranten Pavel Kousmichoff startede te virksomheden i Paris. Siden da har Kusmi te udviklet sig til et anerkendt og respekteret brand inden for te-verdenen.