Malet kaffe

Vi forhandler kun malet kaffe fra nogle af de bedste producenter i verden. Her kan du gå på opdagelse i vores univers af malet kaffe i topkvalitet - du finder bl.a. malet kaffe fra Kimbo, Illy, Italcaffé, Le Piantagioni Del Caffè og Lavazza.

Produkter
There are 21 products.

21 produkter i alt

Malet kaffe

Er du ikke indehaver af en kaffekværn eller vil du gerne undgå det ekstra arbejde ved det, så finder du her et bredt udvalg af noget af de bedste formalede kaffeblends på markedet.

Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række kaffebrands, som vi mener vil falde i danskernes smag. Vi har et bredt udvalg af malet kaffe fra bl.a. Central- og Sydamerika, Afrika og Indien. Nogle blends består af en blanding af Arabica og Robusta bønner, mens andre kun indeholder 100 % arabica. Vi har mørke, lyse og mediumristede kaffebønner, som har sine helt unikke smagsvarianter, dufte og sammensætninger.

Smag er en udefinerbar størrelse, og det kan derfor være svært at vejlede i, hvilken type kaffe du vil kunne lide. Vi har derfor sammensat nogle kaffepakker af malet kaffe med flere forskellige varianter, så du kan prøve dig frem.

Hvid du kun er på udkig efter formalet kaffe af 100 % arabica bønner vil kafferne fra Le Piantagioni Del Caffè være et godt bud på dette. Kaffen fra Le Piantagioni er i en klasse for sig med sine nøje udvalgte bønner fra respekterede kaffeplantager. Du kan læse mere om Le Piantagioni her. Malet kaffe fra Illy er også 100 % arabica, og er nok et af de mere kendte mærker, da de også forhandles i flere supermarkeder. 

Har du været på ferie i Italien og er du kaffedrikker, så har du højst sandsynligt rendt ind kaffepakkerne fra KimboKimbo er en af de store italienske succeshistorier, og er grundlagt i 1963 af Rubino-brødrene. Risteriet ligger i Napoli, og her ristes efter stolte napolitanske traditioner og selvfølgelig med ægte italiensk autentisitet.

Har du mod på selv at kværne din kaffe, så se vores udvalg af hele kaffebønner her. Vi forhandler også vores egen eksklusive kaffeserie Rigtig Kaffe af hele kaffebønner bestående af 5 serier, som hver især har deres egen identitet og aromaer.

Hvordan opbevarer jeg bedst den malede kaffe?

Kaffe skal opbevares mørkt, tørt, køligt og i en lufttæt beholder, da ilt fjerner smag og aroma fra kaffen. Det kan virke som en god ide at opbevare din kaffe i køleskabet, men du risikerer at der opstår kondens, som får bønnerne til at tabe smag hurtigere. Vi anbefaler heller ikke at putte kaffen i fryseren, da der kan opstå fugt og kondens, når opbevaringstemperaturen ændres markant, og fugt ødelægger smagen i kaffen. Det er også indiskutabelt at kaffeolierne vil blive påvirket af frost, så kaffesmagen vil ændre sig, hvis kaffen bliver opbevaret i en fryser. Stil dem i stedet i et køkkenskab eller spisekammer, hvor de er beskyttet mod lys og ikke står for tæt på ovn, komfur eller andre varmekilder. Kaffens “fjender” er ilt, lys, varme og fugt.

Kan malet kaffe blive for gammelt?

Kaffe hverken mugner eller rådner som andre fødevarer, så det kan være svært at bedømme, om kaffen er blevet for gammel. For at holde kaffen frisk længst muligt anbefaler vi at opbevare den i en lufttæt beholder et tørt, køligt og mørkt sted. Nyristet kaffe indeholder naturligvis mange flere aromerne end kaffe, der er ristet for længe siden. Dermed ikke sagt, at "ældre" kaffe eller malet kaffe smager dårligt - absolut ikke - men nyristet kaffe besidder bare mange flere aromaer.

Har du mod på selv at kværne din kaffe, så se vores udvalg af hele kaffebønner her. Vi forhandler også vores egen eksklusive kaffeserie Rigtig Kaffe af hele kaffebønner bestående af 5 serier, som hver især har deres egen identitet og aromaer.