Espressokværne

Her finder du vores store udvalg af de allerbedste espressokværne på markedet. Vi fører kun anerkendte mærker, som alle er i særklasse og i yderst god kvalitet.
For at du får den absolut bedste kaffeoplevelse hver gang, anbefaler vi altid, at du bruger friskkværnede kaffebønner.

Produkter
There are 42 products.

42 produkter i alt

Espressokværne af højeste kvalitet til hjemmebaristaen

Når du skal brygge kaffe på din semiautomatiske espressomaskine, er det vigtigt, at bønnerne er malet korrekt. Til det formål anbefaler vi, at du anvender en god espressokværn, der kan male bønnerne utroligt fint, hvilket du skal bruge til din espressokaffe. Det giver dig helt klart den bedste og mest smagfulde kop kaffe.

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af espressokværne i højeste kvalitet fra kendte producenter. Vi lægger vægt på hastighed, præcision og kvalitet, da det er vigtigt, at kværnen er stabil, præcis og holdbar - det giver dig det bedste resultat og en espressokværn, du vil have glæde af mange år fremover.

Vi fører kun anerkendte mærker som MacapEurekaRancilioNuova Simonelli og Ascaso.

Hvorfor er det vigtigt med en særlig kværn til din espresso?

Der er mange forskellige typer kværnblade, og de findes i forskellige materialer, men de fleste af vores espressokværne har flade kværnblade af stål, der giver en præcis og jævn maling af bønnerne. Jo større kværnbladene er, des større mængder kan kaffekværnen tage.

Desuden finder du kraftige motorer i alle espressokværnene - mange af dem lydsvage, så du ikke forstyrrer dine omgivelser, når du skal brygge kaffe om morgenen.

Espressokværne vil typisk have en “gaffel” til espressomaskinens portafilter, så filterholderen kan sidde selv, mens kaffen males. Disse kaffekværne har ikke en opsamlingsbeholder til den færdigmalede kaffe. Selvom kværnene er lavet med espressobrygning for øje, kan formalingsgraden indstilles, så du kan kværne hele kaffebønner til alle bryggemetoder inklusiv filterbryg og stempelkaffe.

Kaffekværn og bryggemetode skal passe sammen

Der findes lige så mange forskellige måder at kværne bønner på, som der findes forskellige måder at brygge kaffen. Uanset hvilken bryggemetode du foretrækker, anbefaler vi at du vælger en kaffekværn, der passer til netop den metode. Desuden synes vi lige så godt, du kan gøre det nemt for dig selv og vælge en kværn, der er let at gøre ren.

Din espressokværn kan holde i mange år, hvis bare du passer godt på den og rengør den jævnligt. Til rengøringen er en rensebørste og kaffekværnrens et must. Børsten kan fjerne det meste pulver, men der kan samle sig kaffeolier på både kværnblade og kværnhus, og derfor er det nødvendigt med kværnrens-piller en gang imellem. Læs eventuelt vores guide til pleje af espressokværne.

Har du ikke en espressomaskine, vil en elektrisk kaffekværn måske kunne dække dine behov. De er gode til nærmest alle andre bryggemetoder end espressobrygning. Alternativt kan du skrue ned for både tempo og larm med en klassisk manuel kaffemølle, der både findes i traditionelt træ og moderne stilrene designs.

Prøv en eksklusiv espressokværn fra Eureka

Er du en rigtig barista og en sand kaffeelsker? Så skal du investere i en espressokværn fra Eureka. Det italienske brand har specialiseret sig indenfor espressokværne og har nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet. Eureka er Europas største producent af espressokværne, og det er italiensk håndværk, når det er allerbedst.

Vil du gerne blive klogere på Eureka og deres fremragende kværne? Så læs vores Store Eureka Guide, hvor vi har beskrevet de enkelte kværnen én for én og skabt en overskuelig skema, så du nemt og hurtigt at se alle forskellene mellem de mange kværne. Læs mere her.

De bedste espressokværne fra Italien - Espressoens hjemland

Eureka er ikke den eneste italienske producent af espressokværne, vi har hos Rigtig Kaffe. Vores store udvalg af kaffekværne inkluderer også andre italienske producenter som Rancilio, Nuova Simonelli og Macap.

En af de helt store leverandører af professionelle espressomaskiner og -kværne til caféer og restauranter er Rancilio. De har produceret espressomaskiner og -kværne af høj kvalitet siden 1927.

Nuova Simonelli laver espressokværne og semiautomatiske espressomaskiner i verdensklasse med nyskabende teknologiske løsninger.

Hos Rigtig Kaffe finder du Danmarks største udvalg af Macap-kværne. Macap har lavet kaffekværne kendetegnet ved at være af højeste kvalitet siden 1930. Alle deres produkter er resultat af mange års grundig og effektiv udvikling. Hvert skridt i udvikling og produktion er med til at give den højeste kvalitet og holdbarhed på markedet. Deres eneste mål er, at hver eneste kværn skal være pålidelig, stabil og trofast. Der er derfor ikke svært at forstå, at de er en af markedslederne for højkvalitets espressokværne.

Smukt retro design og professionel kvalitet - Espressokværne fra spanske Ascaso

Fra Spanien kommer de smukke espressokværne og -maskiner fra Ascaso. Maskinerne er håndlavede designobjekter i lækkert retrodesign og professionel kvalitet. Uden tvivl en kværn, du vil nyde synet af, og så passer den selvfølgelig perfekt til de semiautomatiske espressomaskiner fra Ascaso.

Gå aldrig ned på bønnerne til din espresso

Den bedste espressooplevelse starter med friskmalede hele kaffebønner. Vi anbefaler altid, at du anvender friskkværnede bønner til alle typer kaffebrygning for at udnytte alle aromaerne og smagsstofferne i kaffen bedst muligt og få det optimale ud af din kaffeoplevelse. På Rigtig Kaffe finder du et kæmpe udvalg af hele kaffebønner i forskellige ristninger, der passer til forskellige bryggetyper og folks individuelle smag.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken espressokværn, der passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning, så du får den helt rigtige espressokværn, som passer til dit behov. Du kan også tjekke vores store kaffekværne købsguide ud her og blive klogere på de mange forskellige kaffekværne, der findes i vores sortiment.

Espressokværne fra Profitec - Tysk kvalitet i stilrent, industrielt look

Profitecs espressokværne er effektive og solide, og deres minimalistiske, industrielle design passer perfekt til deres espressomaskiners elegante look. Kværnene har høj brugervenlighed og er lette at skille ad, så du let kan rengøre maskinen for kaffeolier og -støv.