Semiautomatiske espressomaskiner

Med en semiautomatisk espressomaskine (også kaldet en manuel espressomaskine) kan du være din helt egen barista! Med en semiautomatisk espressomaskine investerer du i et håndværk og hele oplevelsen i arbejdet med at brygge kaffe. Du kan fordybe dig i processen helt fra kværning af kaffebønner til steaming af mælkeskum. Vi har altid masser af tilbud og de seneste nyheder indenfor semiautomatiske espressomaskiner. Se det store udvalg her.

Produkter
There are 191 products.

191 produkter i alt

Semiautomatiske espressomaskiner

Med en semiautomatisk espressomaskine kan du være din helt egen barista! Med en semiautomatisk espressomaskine eller en manuel espressomaskine investerer du i et håndværk og hele oplevelsen i arbejdet med at brygge kaffe. Du kan fordybe dig i processen helt fra kværning af kaffebønner til steaming af mælkeskum.

Semiautomatiske espressomaskiner er en traditionel og populær maskine, som takket være italienske Gaggia, har eksisteret siden 1938, hvor den elektriske pumpe blev introduceret i deres maskiner.

En manuel epressomaskine giver dig kontrol over, hvordan din espresso laves, da du har muligheden for at gøre hele arbejdet selv.

Kaffebrygningen på en semiautomatisk espressomaskine sker ved, at du hælder fintmalet kaffe i dit portafilter, hvorefter du stamper kaffen med en tamper. Her sikrer du, at vandet får den rette gennemløbstid (ca. 25 sekunder) gennem kaffen. Herefter kan du selv skabe cremet mælkeskum ved hjælp af steameren på maskinen.

For at få en god espresso er det vigtigt, at forarbejdet gøres ordentligt - her er det vigtigt, at du har en god kværn, så du kan male kaffen fint nok til espresso. Duften og smagen af friskkværnede bønner er i en klasse for sig, så vi anbefaler altid at du maler kaffen umiddelbart inden brygningen for at bevare aromaen.

Ved manuelle espressomaskiner er vandtemperatur og trykket automatiseret, hvilket sikrer dig den perfekte kop espresso - hver gang. Du kan selv bestemme, hvornår pumpen skal slås fra, hvilket giver dig mulighed for at styre udvindingen af din espresso.

Med den manuelle steamarm kan du lave perfekt, cremet og lækkert mælkeskum, så du kan nyde en lækker cappuccino, latte osv.

Tilbehør til en semiautomatisk espressomaskine er en espressokværntampermælkekande og evt. et termometertamperstation og måtte.

Fordele ved en semiautomatisk espressomaskine

  • Leg ægte barista i dit køkken
  • Du har fuld kontrol fra start til slut
  • Mulighed for selv at steame din mælk
  • Du kan lide at bruge tid på at brygge kaffe

Mærker inden for semiautomatiske espressomaskiner

ascaso.jpg

Blandt de mest populære mærker indenfor semiautomatiske espressomaskiner finder du spanske Ascaso, som har en lang tradition for udvikling af espressomaskiner til både private og erhverv i høj kvalitet både funktionelt og designmæssigt. Ascasos espressomaskiner har et touch af retro og findes i et væld af farver, der leder tankerne hen imod 1950'erne.
Find alle Ascaso espressomaskiner her.

profitec1.jpg

Tyske Profitec udvikler og fremstiller håndlavede espressomaskiner i et stilrent og elegant industrielt design i topkvalitet. De producerer espressomaskiner i topkvalitet og er en af de førende på markedet hvad angår semiautomatiske espressomaskiner.
Find alle Profitec espressomaskiner her.

gaggia.jpg

Italiensk når det er allerbedst! Gaggia har med sine unikke espressomaskiner altid haft en ting for øje: At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso. Deres espressomaskiner designes og produceres fortsat i Italien.
Find alle Gaggia espressomaskiner her.

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner, kværne, kaffe m.m.