Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Semiautomatiske espressomaskiner

Products
There are 99 products.

Semi-automatiske espressomaskiner

Med en semi-automatisk espressomaskine kan du være din helt egen barista!

Semi-automatiske espressomaskiner er en traditionel og populær maskine, som takket være italienske Gaggia, har eksisteret siden 1938, hvor den elektriske pumpe blev introduceret i deres maskiner.

En semi-automatisk epressomaskine giver dig kontrol over, hvordan din espresso laves, da du har muligheden for at gøre hele arbejdet selv.
For at få en god espresso er det vigtigt, at forarbejdet gøres ordentligt - her er det vigtigt, at du har en god kværn, så du kan male kaffen fint nok til espresso. Duften og smagen af friskkværnede bønner er i en klasse for sig, så vi anbefaler altid at du maler kaffen umiddelbart inden brygningen for at bevare aromaen. Efterfølgende skal kaffen tampes i portafilteret og kaffebrygningen kan nu begynde.

Ved semi-automatiske espressomaskiner er vandtemperatur og trykket automatiseret, hvilket sikrer dig den perfekte kop espresso - hver gang. Du kan selv bestemme, hvornår pumpen skal slås fra, hvilket giver dig mulighed for at styre udvindingen af din espresso.

Med den manuelle steamarm kan du lave perfekt, cremet og lækkert mælkeskum, så du kan nyde en lækker cappuccino, latte osv. 

Semi-automatiske maskiner gør kaffebrygningen til en leg.