Kaffepakker - Under 3 kg

Her finder du vores kaffepakker under 3 kg. Du kan enten købe en pakke af én kaffeblend eller købe en pakke bestående af flere kaffeblends. Derved kan du nemt købe din yndlingskaffe og opnå mængderabat eller prøve forskellige kaffeblends og stadig opnå en god rabat.

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Hele kaffebønner - Under 3 kg!

Denne kategori byder på et bredt udvalg af kaffevarianter fra flere forskellige mærker. Du finder her kaffepakker under 3 kg, hvor du enten kan købe en pakke af én kaffeblend eller købe en pakke bestående af flere kaffeblends. Derved kan du nemt købe din yndlingskaffe og opnå mængderabat eller prøve forskellige kaffeblends og stadig opnå en god rabat.

Kaffepakker under 3 kg er for dig, som gerne vil købe mindre mængde kaffe adgangen eksempelvis fordi du ikke har plads til at opbevare større mænder i hjemmet adgangen. Det kan også være, at det kun er dig, som drikker kaffe derhjemme og derfor ikke ønsker at åbne for et helt kilo adgangen. Så er disse kaffepakker under 3kg perfekte for dig, da mange af disse kaffeposer ofte er på mellem 250-500g. Dog kan du stadig få et godt kaffetilbud, da vi har nedsat prisen på alle vores kaffepakker.  

Vi forhandler eksklusive kaffeblends i eget navn, som vi har brugt flere år på at udvikle. Du kan læse meget mere om hver enkelt serie her. Der er helt sikkert også en kaffeblend for dig! 

Er du vild med kaffe fra Le Piantagioni så skulle du prøve vores populære mixpakke Le Piantagioni Mixpakke 2,5kgDenne mixpakke består af nogle helt fantastiske og unikke kaffeblends fra det italienske kafferisteri, Le Piantagioni. Le Piantagioni mixpakken indeholder 5 forskellige, prestigefulde kaffeblends fra den legendariske Le Piantagioni serie. Hver kaffeblend har sin egen unikke smag og sammensætning, men fælles for alle er den høje kvalitet af bønner og den fine ristning. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet af 100% Arabicabønner.  

Vil du have ren økologisk kaffe, så skal du prøve vores Rigtig Kaffe Økologisk Mixpakke 2,5kg. Her har du mulighed for at smage alle vores 5 varianter fra vores grønne økologiske Rigtig Kaffe serie. Her finder du både lys-, mellem- og mørkristede kaffebønner, og alle blends er fremstillet af 100% Arabicabønner. 

Hvilke kaffebønner skal du vælge?

Udvalget er bredt, når vi taler om kaffebønner. Det er meget individuelt hvilken kaffebønne, som man foretrækker frem for andre. Nogle er vilde med lysristede kaffebønner, mens andre bedre kan lide dem meget mørkristede. Nogle er til de mere traditionelle smagsnoter som chokolade og nødder, mens andre foretrækker syrlige og blomsteragtige smagsnoter. Valg af kaffebønne afhænger i høj grad også af til hvilken bryggemetode, du skal bruge dem til, og om du vil brygge en espresso eller en mælkeholdig caffe latte.

Vi kan guide dig til valg af kaffebønne. Vi har nemlig laver Den Store Kaffebønne Købsguide, så du kan få et bedre overblik over hvilken type kaffebønne, der vil falde i din smag.