Smagspakker

Smagspakker er til dig, som endnu ikke har fundet din favorit kaffe eller måske kaffer. Vi har udvalgt forskellige kaffeblends og kombineret dem i smagefulde smagspakker. Så kan du nemt afprøve forskellige slags før du køber større ind. God fornøjelse!

Produkter
There are 39 products.

39 produkter i alt

Smagpakker - find din favorit! 

Kaffe er en af de mest komplekse fødevarer, vi har. Derfor findes der også så mange forskellige typer af kaffeblends fra hele verden, da smagen i kaffebønnerne eksempelvis afhænger af klimaet ved kaffeplantagen, forarbejdningen af kaffebæret og ristningen. Har du endnu ikke fundet din favoritkaffe, så vil vi anbefale dig at købe en af vores mange smagspakker. Vi forhandler en lang række kaffemærker og har altid masser af gode tilbud og de seneste nyheder.   

Vi kan anbefale vores Bestsellers Mixpakke 6kg Hele Kaffebønner, som er en skøn kombination af hele kaffebønner fra Arcaffe, Rigtig Kaffe og Le Piantagioni.
En af vores meget populære kaffeblends er Arcaffe Gold Crema, som er med i denne smagspakke. Denne blend er 100% fremstillet af arabica bønner bestående af tre bønner fra tre af Brasiliens bedste Speciality kaffeplantager! En anden af vores meget populære kaffer er Rigtig Kaffe Adrianna. Denne blend er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien. Og en tredje af vores særdeles populære kaffer er Rigtig Kaffe Super Crema. Det en kaffeblend som er elsket af mange pga. fyldige smag og duft af chokolade og nødder. Super Crema er en utroligt spændende kaffe takket være kombinationen af arabicabønner fra Syd- og Mellemamerika samt Indonesien. Pakken indeholder derudover Rigtig Kaffe Teodora, Arcaffe Margo og Le Piantagioni Lab 106, som alle også er fantastiske kaffer. Du får alt i alt 6kg kaffe af forskellige varianter. 

En anden smagspakke, som vi kan anbefale, er Rigtig Kaffe Bestsellers Mixpakke 4,6 kg. Denne smagspakke indeholder vores mest populære kaffeblend Rigtig Kaffe Super Crema samt Rigtig Kaffe Teodora og Rigtig Kaffe Adrianna, der også er nogle af vores bedst sælgende kaffebønner. Derudover får du 2 varianter fra vores Verdenskaffe serie. Du får 2x400g af Rigtig Kaffe Peru No. 3 og 2x400g af Rigtig Kaffe Brasilien No. 8Rigtig Kaffe Peru No. 3 er en økologisk fairtrade kaffe bestående af 100% vasket arabica udelukkende fra Peru - en kaffe med en fin syre og en let floral duft. Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 er en 100% arabica bestående af udelukkende brasilianske peaberry bønner - en dejlig mild og rund kaffe med en afdæmpet eftersmag.

Vi har også en fantastisk smagspakke, hvor vi har kombineret smagfulde og populære kaffe blends fra Rigtig Kaffe og Lavazza. Den finder du her Lazazza & Rigtig Kaffe Mixpakke 5kg. Du får 5 kg kvalitets kaffe, hvor du får mulighed for at smage 5 forskellige kaffeblends: 3 stk. af Rigtig Kaffes mest poulære kaffeblends og 2 stk. af Lavazzas bestsellers - nemlig Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma.   

Er du vild med Brasiliansk kaffe, så skulle du prøve vores smagspakke Brasilien Mixpakke 4 varianter. Brasilien mixpakken giver dig mulighed for at smage på 4 forskellige og meget unikke kaffer bestående udelukkende af bønner, der er dyrket i Brasilien. Alle 4 kaffeblends er fremstillet af 100 % Arabicabønner, og du får i alt 1,9 kg kvalitetskaffe. 

Fordele ved smagspakker

  • Køb mindre mængder adgangen
  • Prøv kaffer fra forskellige mærker
  • Prøv både lys-, mellem- og mørkristede bønner
  • Prøv kaffe fra forskellige områder
  • Prøv kaffe med forskellige smagsnoter

Så krydser vi fingre for, at en eller flere af kaffebønnerne i i disse smagspakker falder i din smag, så du er kommet et skridt nærmere din favorit kaffe.