Filtrering
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Espressomaskiner

Espressomaskiner

Har du været på ferie i sydeuropa og smagt en ægte espresso? Med espressomaskiner fra Rigtig Kaffe, kan du vinke farvel til kedelig filterkaffe og sige goddag til en fantastisk kaffeoplevelse.

Uanset om du er til den klassiske espresso med den karakteristiske crema eller til cappuccino, så kan du få cafeoplevelsen helt ind i dit eget hjem med en af vores espressomaskiner.
Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af espressomaskiner. Vi har valgt de bedste mærker på markedet så du er sikker på at få den bedste oplevelse og den rigtige kvalitet når du skal købe en espressomaskine. Vi kan blandt andet præsentere de originale italienske mærker som Gaggia, Rancilio, Izzo, Nuova Simonelli og DeLonghi, tyske Siemens og Nivona, samt den stilsikre schweiziske espressomaskine fra Jura.

Hvilken type espressomaskine?

Vil du lege ægte barista og selv kværne bønnerne, stampe dem og holde øje med gennemløbstiden på en semiautomatisk espressomaskine eller vil du have det hele med et enkelt tryk på en knap med en fuldautomatisk espressomaskine? Begge typer espressomaskiner giver dig muligheden for at lave de klassiske mælkedrikke som cafe latte eller cappuccino, spørgsmålet er bare hvor meget komfort du vil have. 

Livet er for kort til kedelig kaffe, så køb en espressomaskine og imponer dine gæster med ægte espressokaffe. Hvis du er i tvivl om hvilken espressomaskine du skal vælge, kan du altid læse vores guide: Hvad er forskellen på semi, automatiske og fuldautomatisk espressomaskiner?. Her gennemgår vi slavisk de tre forskellige grupper indenfor espressomaskiner, så du kan få et overblik over, hvad fordelen og ulempen er ved de forskellige typer, og hvilken type espressomaskine, der passer bedst til dit behov.

Står din virksomhed og mangler en interessant kaffeløsning, hvor der lægges vægt på kvalitet, gode råvarer og brugervenlighed, så har Rigtig Kaffe også et stort udvalg af super fede espressomaskiner til erhverv - både til små og store virksomheder.

Er du i tvivl om, hvilken espressomaskine-løsning, der er bedst for dig? Du er mere end velkommen til at kontakte os eller ringe til os og få råd og vejledning på telefon: 70 777 303.