countdownmail.com

Hos Rigtig Kaffe fejrer vi Black Friday!

Men hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday er årets største og vildeste shopping dag, hvor du både fysisk og især online kan få lov til at shoppe amok! Dagen byder på de mest vanvittige tilbud og konkurrencer - og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med råd og vejledning både i butikken, på telefonerne og på mails.

I år afholdes Black Friday d. 27 november, og det skyldes, at dagen altid bliver holdt den sidste fredag i november måned.

Hos Rigtig Kaffe sørger vi for, at hjemmesiden og butikken bliver spækket op med sindssyge tilbud, hvor der er varer til enhver smag og behov. Du kan finde alt fra eksklusive espressomaskiner, hvor vi både udbyder semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske, kaffebønner - som jo er vores speciale! Her kan du finde alt fra hele kaffebønner, formalet, kapsler og meget mere. I hele kaffebønner har vi naturligvis lavet en masse kaffepakker, således du både kan prøve lidt af hver, men også så du har mulighed for at købe et lager ind af din yndlingsvarianter.

Black Friday byder naturligvis på nogle af de bedste tilbud hele året, og du kan derfor roligt købe ind til dine julegaver denne dag. Hos Rigtig Kaffe har vi udvidet bytteret på julegaver, hvilket betyder, at alle de gaver du køber fra d. 1 november og helt frem til d. 23 december, kan du bytte frem til d. 31 januar.

Når du giver din gave, så vedlæg vores byttekort til modtageren. Det eneste du skal påføre er dit ordrenr, så kan din modtager nemt og hurtigt få byttet sin gave.

Hvad er historien bag Black Friday fænomenet?

Historien bag Black Friday fænomenet stammer fra USA, hvor man traditionen tro, altid fejrer Black Friday dagen efter Thanksgiving. Det er derfor altid den sidste fredag i november, at man fejrer Black Friday.

 Grunden til man fejrer Black Friday dagen efter Thanksgiving er, at det er amerikanernes sidste helligdag inden jul. Man betragter derfor Black Friday som det officielle startskud på julen, hvilket også er derfor, at dagen bliver betragtet som den store shoppingdag, fordi det er her folk har tid og mulighed for at købe ind til julegaverne.

Hvorfor er denne dag så populær?

Black Friday er de seneste år blevet mere og mere populært i Danmark, og vi har virkelig taget fænomenet til os. Black Friday byder på gode tilbud, og du kan være sikker på, at størstedelen af de fysiske samt online butikker hopper med på bølgen.

Hvad kan jeg forvente på Black Friday?

Du kan forvente en fantastisk tilbudsperiode, hvor vi byder på nogle af de bedste tilbud set hele året. Black Friday traditionen byder på vanvittige tilbud, fede konkurrencer og dejlig shoppestemning. Det er ofte denne dag, mange vælger at købe deres julegaver, fordi udbydet er stort og der er mange fede tilbud at vælge imellem.

Samtidig kan du få klaret dine juleindkøb tidligt og hurtigt, så du slipper for at stresse i december og dermed har mulighed og tid til at hygge med familien.

Hvor længe varer Black Friday?

Det er forskelligt hvor længe virksomheder vælger at fejre Black Friday. Det er blevet mere og mere udbredt at sprede udsalgstraditionen ud over flere dage, da man på denne måde kan give forbrugerne flere tilbud over en længere periode.

Hos Rigtig Kaffe fejrer vi Black Friday på selve dagen samt weekenden. Derudover fejrer vi Black November hvor vi hele måneden vil lave gode tilbud på bl.a. espressomaskiner, kaffebønner, tilbehør, plejeprodukter og meget mere.

Vi ønsker at sprede udsalgsdagen ud over flere dage, da vi i forbindelse med Covid-19 skal passe på hinanden og gøre alt for at mindske smitterisikoen. Ved Black November har folk mulighed for at købe i et stille og roligt tempo, hvor man samtidig kan huske at passe på hinanden.

Shop kendte brands hos Rigtig Kaffe

Hos Rigtig Kaffe kan du altid finde et stort udvalg af varer fra de fedeste brands, så du kan roligt begynde at kigge sortimentet igennem - mon ikke du kan finde lige dét, du går og mangler. 

Vi er autoriseret forhandler af nogle af de helt store brands, og du kan være sikker på service og vejledning i top klasse, når du enten besøger os i butikken, snakker med en sælger i telefonen eller blot ligger en ordre på webshoppen.

Hos Rigtig Kaffe kan du bl.a. købe produkter fra:

Espressomaskiner, kaffe og tilbehør - Autentiske kaffeoplevelser hos Rigtig Kaffe

Alle fortjener Rigtig Kaffe

Med en espressomaskine fra Rigtig Kaffe, kan du vinke farvel til kedelig kaffe og velkommen til ægte, autentiske kaffeoplevelser med bl.a. espresso, cappuccino, latte macchiato som du kender dem fra italienske fortovscaféer.

Stort udvalg af espressomaskiner, kaffe og tilbehør

Vil du være en sand barista og have fuld kontrol over hele proccessen med en af vores semiautomatiske espressomaskiner samt kaffekværn? Eller foretrækker du, at kunne nyde en latte ved kun, at trykke på en enkelt knap? Så kunne en fuldautomatisk espressomaskine være lige noget for dig.

Hos Rigtig Kaffe finder du desuden et stort udvalg af traditionelle kaffemaskiner og kaffebryggere såsom stempelkanderespressokander og filterbryggere, som giver en fremragende kop kaffe på kort tid. Er du ofte på farten har vi naturligvis også et spændende udvalg af rejsebryggere, så du altid kan få Rigtig Kaffe på turen.

Det vigtigste ved en god kop kaffe er naturligvis kaffebønnerne, og hos Rigtig Kaffe sætter vi en stor ære i at have et bredt og spændende sortiment af hele kaffebønner, uanset om du er til den milde og runde smag eller en kraftig espresso. Vi forhandler en lang række spændende italienske mærker herunder Arcaffe, ItalCaffè, Kimbo, Lavazza og Segafredo, samt en lang række varianter i vores egen Rigtig Kaffe-serie.

Modtag nyheder fra Mr. Barista

Tilmeld vores nyhedsbrev her