Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Urnex Plejeprodukter

Urnex plejeprodukter er en integreret del af den daglige vedligeholdelse af espressomaskiner og kværne. Her finder du særligt alt den pleje, som du har brug for, hvis du er indehaver af en semiautomatisk espressomaskine. Her finder du bl.a. backflush pulver, mælkerens og rengøringstabletter.

Produkter
There are 13 products.

13 produkter i alt

Urnex plejeprodukter

Urnex produkter er en integreret del af den daglige vedligeholdelse af espressomaskiner og kværne. Det er vigtigt, at du løbende vedligeholder din espressomaskine og kværn, da du får det absolut bedste kafferesultat, hvis der ikke opstår permanent kalk, kafferester og kaffeolier i maskinen. 

Ydermere er mange af Urnex produkterne 100% organisk nedbrydeligt og godkendt til økologisk produktion. Se bla. de smarte og praktiske Café Wipz som er duftfri klude, lavet specielt til sikker rengøring og fjernelse af mælk og kaffe rester fra dit udstyr.

Urnex kværnrens

Med Urnex Grindz kan du forlænge levetiden på din kaffekværn, med grundig indvending rensning af både kværnblade og kværnhus.

Urnex Grindz er super nemt at bruge, og fjerne grundigt kafferester og olier - alt du skal gøre er at køre en portion af pillerne igennem kværnen. Den patenterede formel fjerner hurtigt og effektivt kafferester, fedt og lignende fra din kværn, uden du behøver at skille den ad. Bøtten indeholder 430 gram, hvilket er nok til cirka 11 gange, du skal bruge 35-40 gram per rensning. Vi anbefaler at du renser din kaffekværn hver 14 dag for at sikre en lang levetid.

Urnex Grindz kværnrens er 100 % organisk og derved ufarligt.

grindz.jpg

Urnex backflushpulver

Urnex Cafiza Espresso Machine Cleaner Powder er et backflushpulver. En integreret og vigtig del af den daglige vedligeholdelse af semiautomatiske espressomaskiner. Den koncentrerede formel renser og affedter hurtigt og effektivt espressomaskinens gruppehoved, portafilter og ventiler.

Kan også bruges til afrensning af kaffekander og termokander. Urnex Cafiza® anbefales til en bred vifte af traditionelle espressomaskiner og er NSF certificeret. Ydermere er er rensepulveret 100% organisk nedbrydeligt og godkendt til økologisk produktion.

Urnex rengøringstabletter

Urnex Cafiza® rengøringstabletter er specielt designede til en bred vifte af espressomaskiner, herunder semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske maskiner.

Rengøringstabletterne nogle af de mest anerkendte på markedet, og den koncentrerede formel fjerner hurtigt og effektivt kaffefedt og rester i gruppehoved, portafilter, ventiler, bryggeenhed mm. Brug Urnex Cafiza tabletterne til rensning af din automatiske/fuldautomatiske espressomaskine eller til backflush af din semiautomatiske.

Cafiza ® espressomaskine rengøringstabletter er NSF certificeret. Ydermere er er rensepulveret 100% organisk nedbrydeligt og godkendt til økologisk produktion.

cafiza-12g.jpg
cafiza-2g.jpg

Urnex mælkerens

Urnex Rinza Mælkerens er et flydende rengøringsmiddel til at rengøre mælkesteamere, mælkebeholdere og mælkesystemer på espressomaskiner. 

En flaske består af 1,1 liter mælkerens, og flasken har et smart indbygget målebæger, så det er let at dosere den rette mængde. Du kan også bruge mælkerensen til at rengøre stålkander til opskumning af mælk, hvis de ser triste ud. Husk blot at skylle grundigt med rent vand.

Produktet er NSF-certificeret, og 100 % organisk nedbrydeligt. Urnex Rinza mælkerens kan bruges til semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner og kaffemaskiner med mælkesystem.

43-1092521.png

43-1092520.png

Urnex afkalkning

Urnex Dezcal pulveret er et af de mest anbefalede afkalkningsmidler på markedet, som er fremstillet specielt til hurtig og effektiv afkalkning af kaffe- og espressomaskiner, varmtvandsbeholdere, kedler mm.

Pulveret gør det let, at dosere rigtigt og det opløses hurtigt i varmt eller koldt vand. Den rette dosis er 100g pulver pr. 2 liter vand. Pulveret er 100% organisk nedbrydeligt, godkendt til økologisk produktion samt NSF certificeret

Fordele ved Urnex Dezcal afkalkningspulver:

  • Let at opløse
  • Specielt udviklet til kaffe- og espressomaskiner, samt varmtvandsbeholdere
  • Fjerner aflejringer og tilstopninger
  • Hurtigtvirkende
  • Kan også bruges til vandhaner mm.

 

43-1092521.png