Cafetto Plejeprodukter

Produkter
There are 23 products.

23 produkter i alt

Cafetto Plejeprodukter

Når du tager ud og investerer mange penge i en maskine, uanset hvilket mærke det er, så anbefales det altid, at du bruger producentens egne plejeprodukter. Dette skyldes, at disse plejeprodukter er udviklet specielt producentens maskiner, hvorimod andre former for plejeprodukter kan risikere at ødelægge din maskine.

I denne kategori finder du dog mærket Cafetto, som består af økologiske og miljøvenlige løsninger inden for plejeprodukter. Dette mærke er specialister inden for fremstilling af rengøringsprodukter til espressomaskiner, kaffemaskiner, elkedler m.m. Du kan bruge Cafetto produkterne til bl.a. espressomaskiner fra Gaggia, Saeco, DeLonghi, Jura, Nivona samt diverse kaffemaskiner, pour-over kaffebryggere osv.

Hvis du sørger for at passe og pleje din espressomaskine, så er du også med til at forlænge levetiden på den. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der passer til din maskine, så kan du inde på hvert produkt læse, hvad det er beregnet til og hvordan.

Lad os se nærmere på nogle af Cafettos plejeprodukter.

Cafetto afkalkning

Cafetto lod green er et organisk afkalkningsmiddel og -pulver, som er særdeles velegnet til espressomaskiner, kaffemaskiner og elkedler. 

For at opnå det bedste resultat og den bedste kaffeoplevelse er det vigtigt at rengøre, afkalke og vedligeholde sin espressomaskine. Med Cafetto afkalkningsmiddel får du et sikkert og effektivt afkalkningsmiddel, som sikrer, at din maskine leverer det bedste af det bedste.

Cafetto Lod Green er certificeret til økologisk brug og fjerner kalk hurtigt og let.

Cafetto backflush

Cafetto har flere varianter, som er velegnet til backflush af semiautomatiske espressomaskiner og rengøring af automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner.

Plejeprodukterne bruges til at rengøre bryggeenheden på automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Produkterne renser effektivt maskinen for kaffefedt og kaffeolier, så du får det bedste resultat ved hver brygning. Brug produkterne ca. hver 2. måned eller når din maskine beder om det.

Fordele ved Cafetto backflush produkter:

  • Organisk produkt
  • Fosfat-fri
  • GMO-fri
  • Bionedbrydelig
  • Optimal rengørings ydeevne
  • Ikke-ætsende
backflush-evo-500.png
backflush-tevo-mini-60.png

Cafetto rensespary

Cafetto Spray Rens er specielt fremstillet til rengøring af kaffemaskine overflader, bordplader og andre vaskbare hårde overflader. Cafetto Spray Rens fjerner let og effektivt snavs og holder din maskine skinnende ren. Rensen fjerner op til 99,999% bakterier.

Fordele ved Cafetto Spray Rens:

  • Klar til brug og let at anvende
  • Hurtig og effektiv rengøring
  • Efterlader ingen lugt
  • Effektiv på alle vaskbare overflader

 

spray.jpg