Servers / kander

Med en server eller kande kan du brygge din kaffe direkte ned i den gennem din dripper, og serverer kaffen med det samme. Vi forhandler servers fra kendte Hario, der designer og udvikler unikke servers, som er elsket af mange. Udforsk sortimentet her.

Produkter
There are 27 products.

27 produkter i alt

Enestående servers & kander 

Du troede nok, at du havde alt kaffeudstyr og -tilbehør her i verden, men så gik det op for dig: Jeg mangler en server! En server eller kande giver dig mulighed for at brygge flere kopper kaffe adgangen direkte end i den, og serverer kaffen for dine gæster eller nyde den selv.

Japanske Hario fremstiller nogle afde mest populære servers i markedet. Den elegante 
V60 Range Server er lavet med varme resistent glas, som er perfekt til servering af varm kaffe. Range Serveren er designet til at supplere Hario Cup dripper og Buono kedel. V60 drippers kan sidde direkte på toppen af Range serveren.

Hario fremstiller også nogle super fede Plus Server, som er stilrenne og elegante serveringskander, som er udført i rustfrit stål. Her sætter du blot din Hario dripper på kanden, og bryg din kaffe direkte heri. Plus Server er udført i høj kvalitet, samtidig med den er dobbeltvægget, således den holder din kaffe varm i længere tid. Derudover er serveringskanden vakuumforseglet, som sørger for at forhindre spild. Plus-modellen er kendetegnet ved en ny og forbedret vedligeholdelsesmulighed i låget og selve udløbet. På Plus modellen kan du nemlig skille toppen ad, som letter rengøringen en del. Serveren har også tre forskellige udløbsfunktioner, som giver dig mulighed for at justere flowet, når du hælder din kaffe.