Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Rensebørster

Produkter
There are 16 products.

16 produkter i alt

Rensebørster til din kaffemaskine eller kværn

Rensebørster er et ideelt værktøj til at holde din espressomaskine, elkedel, termokande m.m. ren. Rensebørster er effektive, idet de let kan komme ind steder, hvor det ellers kan være besværligt at få gjort rent.

Det er vigtigt at pleje bl.a. din espressomaskine, da du på den måde kan forlænge levetiden på maskinen. 

Cafetto har et rensebørste sæt, som består af fem praktiske rensebørster til din espressomaskine. Børsterne sidder i en nøglering, så der altid er styr på dem. Rensebørsterne er velegnede til rengøring af espressomaskinernes mange dele - portafileret, steameren, filterkurve og lignende. Børsterne er udført i fem forskellige størrelser, så de egner sig til en lang række opgaver.

Concept-art har fremstillet en rensebørste perfekt til at rengøre din semiautomatiske espressomaskine. Børsten bruges til at rengøre selve bryggehovedet og filterarmen. Denne rensebørste er udført i aluminimum med en ergonomisk korrekt udforming, og børstehoveder af kunsstoft. Børstehovedet kan selvfølgelig udskiftes. Rensebørsten leveres med to børstehoveder.

Vi forhandler også flere rensebørster, som er perfekte til at rense din kaffekværn. Ved at fjerne kafferester fra din kværn, sikrer du, at du altid får friskbrygget kaffe.