Kaffepakker - 24 kg

Hos Rigtig Kaffe finder du et utroligt stort udvalg af hele kaffebønner og i denne kategori, har vi lavet kaffepakker til storkøb. Uanset om du er privatperson eller virksomhed! Køb 24 kg af din yndlingskaffe eller prøv en af de mixede kaffepakker og smag forskellige kaffeblends.

Produkter
There are 40 products.

40 produkter i alt

Hele kaffebønner - storkøb!

Hos Rigtig Kaffe finder du et utroligt stort udvalg af hele kaffebønner og i denne kategori, har vi lavet kaffepakker til storkøb. Uanset om du er privatperson eller virksomhed! Køb 24 kg af din yndlingskaffe eller prøv en af de mixede kaffepakker og smag forskellige kaffeblends. 

Vi forhandler eksklusive kaffeblends i eget navn, som vi har brugt flere år på at udvikle. Du kan læse meget mere om hver enkelt serie her. Der er helt sikkert også en kaffeblend for dig! 

Kaffeløsninger til erhverv

Hvad er det allerværste, der kan ske på kontoret? At løbe tør for kaffe eller pleje! Vi ved alle, at kaffen er fuldstændig uundværlig i løbet af en arbejdsdag, og plejen skal til for at passe på maskinen. Men hvis ansvar er det, at få det bestilt, for kaffe og pleje dukker ikke bare op på jeres dørtrin af sig selv - eller gør det?

Som kontokunde hos Rigtig Kaffe kan I (når I er logget ind) få adgang til en fantastisk abonnementsløsning på kaffe- samt plejelevering! Med et kaffe & pleje abonnement kan I automatisk få tilsendt kaffe eller pleje hver, hver 3. eller hver 6. måned. Lav et abonnement på kaffepakker på 24 kg, og der kan udvælges kaffer mellem alle Rigtig Kaffes egne blends samt andre lækre mærker såsom Lavazza, Kimbo, Le Piantagioni m.m. I plejeprodukter har i mulighed for at vælge frit mellem plejeprodukter til erhverv.

Hos Rigtig Kaffe har vi erfaring med erhvervsløsninger. Vi kan blandt andet tilbyde erhvervsabonnementer til kontorer, industri, restauration, liberale erhverv, offentlige institutioner og mange andre.

Fordele ved at have kaffe på abonnement:

  • Kaffen og plejeprodukterne bliver leveret automatisk
  • Du styrer det hele selv - tilpas dit abonnement
  • Kaffen er ofte friskere
  • I slipper for en tur i supermarkedet
  • Der er altid kaffe på kontoret
  • Maskinen har altid de plejeprodukter, den skal bruge
  • Vi har ingen binding

Vil du vide mere? Så læs meget mere om vores kaffe- og pleje abonnement til erhverv her.

abonnement.jpg