Kaffe til erhverv

Produkter
There are 147 products.

147 produkter i alt

Se det store udvalg af hele kaffebønner samt vores økologiske & fairtrade kaffe!

Rigtig Kaffe tilbyder et bredt udvalg af kaffepakker til erhverv - og ikke mindst til gode priser! Vi har kaffepakker med hele bønner fra 6kg og helt op til 24kg, samt blandede pakker, der gør det muligt at prøve flere forskellige kaffebønner, og dermed finde frem til favoritterne.

Se det store udvalg af kaffe i de forskellige kategorier, hvor du også kan læse om de enkelte kaffebønners karakteristika. Vi har bønner fra hele det kaffedyrkende bælte samt fra helt lysristet til meget mørkristet - læs vores blogindlæg om kafferistning her, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Vi fører kaffebønner fra en lang række italienske risterier, bl.a. Arcaffe, Kimbo og ItalCaffè samt vores egne Rigtig Kaffe-serier. Prøv vores Rigtig Kaffe Super Crema eller Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema, som begge er nogle af vores bedstsælgende varianter.

Ud over hele kaffebønner, har vi også et udvalg af formalet kaffe fra bl.a. Lavazza, Kimbo og ItalCaffè, der er velegnet til filterkaffemaskiner, stempelkander og lignende. Har din virksomhed brug for instant kaffe, kan du ligeledes finde det hos os!

Erhvervsløsninger fra Rigtig Kaffe

Danmark er et af de mest kaffedrikkende lande i verden, og en del af vores kaffekultur er tæt knyttet til vores arbejdsliv. Rigtig Kaffe har salg af kaffe og kaffemaskiner til både private og erhverv, fordi vi mener, at alle fortjener en god kop kaffe i løbet af en lang arbejdsdag. Med vores lækre kaffe kan du og dine kolleger få lidt mere luksus i hverdagen. Vi har erfaring med levering af kaffe til både små og store virksomheder, og du kan finde et stort udvalg af kaffepakker over 24kg til erhverv.

Vi kan blandt andet tilbyde kaffeløsninger til:

  • Industri
  • Skoler og uddannelsesinstitutioner
  • Kontorer
  • Caféer og restauranter
  • Hospitaler
  • Offentlige institutioner
  • Liberale erhverv

I vores udvalg af gode espressomaskiner til kontoret vil nogle af de større kaffemaskiner have to bønnebeholdere, så der er mulighed for at have to forskellige typer kaffebønner; måske nogle, der er gode espressobønner, og en anden til almindelig sort kaffe.

Bliv kontaktet vedr. større kaffeløsning

 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 777 303 for yderligere information - du kan hurtigt og let bestille direkte på hjemmesiden.

Nyttige links

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner, kaffe m.m.