Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Kaffe til erhverv

Forkæl dine medarbejdere, gæster og dig selv med en kop Rigtig Kaffe - se vores store udvalg af hele kaffebønner og formalet kaffe fra anerkendte italienske risterier, samt vores egne Rigtig Kaffe-serier og find frem til din favorit.

Kaffe til virksomheder & erhverv - til gode priser!

Se det store udvalg af hele kaffebønner samt formalet & instant kaffe

Rigtig Kaffe tilbyder et bredt udvalg af kaffepakker til erhverv - og ikke mindst til gode priser! Vi har kaffepakker med hele bønner fra 6kg og helt op til 24kg, samt blandede pakker, der gør det muligt at prøve flere forskellige kaffebønner, og dermed finde frem til favoritterne. 

Se det store udvalg af kaffe i de forskellige kategorier, hvor du også kan læse om de enkelte kaffebønners karakteristika. Vi har bønner fra hele det kaffedyrkende bælte samt fra helt lysristet til meget mørkristet - læs vores blogindlæg om kafferistning her, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Vi fører kaffebønner fra en lang række italienske risterier, bl.a. Arcaffe, Kimbo og ItalCaffè samt vores egne Rigtig Kaffe-serier. Prøv vores Rigtig Kaffe Super Crema eller Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema, som begge er nogle af vores bedstsælgende varianter.

Ud over hele kaffebønner, har vi også et udvalg af formalet kaffe fra bl.a. Lavazza, Kimbo og ItalCaffè, der er velegnet til filterkaffemaskiner, stempelkander og lignende. Har din virksomhed brug for instant kaffe, kan du ligeledes finde det hos os!

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 777 303 for yderligere information - du kan hurtigt og let bestille direkte på hjemmesiden.

Nyttige links