Tebreve

Se vores store udvalg af skønne og praktiske tebreve herunder - en nem måde at brygge en lækker kop te. Den løse te er pakke i små filterposer, så du er klar til at brygge en kop te på ingen tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. I denne kategori kan du se udvalget af te breve fra Whittington, Chaplon og Kusmi. Vi har også økologiske tebreve.

Produkter
There are 50 products.

50 produkter i alt

Stort udvalg af tebreve

Thebreve er en praktisk og nem løsning, når der skal brygges te uanset om det er derhjemme på kontoret, i kantinen, mødelokalet og lignende. Med et tebrev kan du brygge din te direkte i koppen eller en kande uden at skulle dosere den korrekte mængde te. Vores tebreve er pakket enkeltvis og findes i et bredt smagsudvalg, testyrker og tevarianter, så der er lidt til enhver smag. Du kan med fordel vælge at købe en teæske til opbevaring af tebrevene, så det er nemt at overskue, hvilke varianter, der kan vælges imellem.

Derfor er tebreve så praktiske 

Tebreve er praktiske, fordi teen allerede er pakke i små poser for dig. Du behøver dermed ikke tefiltre, tesier eller lignende for at brygge dig en kop velsmagende te. Thebreve er også utrolig nemme at tage med på ferie, hvis du pludselig skulle få lyst til en kop te. Du skal blot bruge lidt kogende vand, så er du i gang. Vores tebreve kommer i alle prisklasser, og vi tør godt love, at der er noget for enhver smag. Det gælder uanset, om du er på udkig efter særlig sund te, traditionel te, spændende te, te til gaver eller te til arbejdet eller hjemmet. 

Verden vil have nem te

I 2008 udgjorde te breve 18% af det samlede marked for te i verden. I England udgjorde te breve 94% af markedet. I tedrikkernes højborg er det altså helt acceptabelt at drikke te fremstillet af tebreve (samvirke.dk). Dog vil langt de fleste tedrikkere foretrække løs te, når de skal have sigen kop varm te. Det er ikke bevidst, at løs te skulle være bedre en tebreve. Faktisk har blindsmagning af tebreve og løs te vist, at prøvesmagerne ikke kunne smage forskel. 

Tebreve / FAQ

Hvordan affaldssorterer jeg tebreve? 

Når du har brugt et tebrev, kan det sorteres som bioaffald (madaffald). 

Hvor kan jeg købe økologiske tebreve?

Du kan købe økologiske tebreve hos Rigtig Kaffe. Vi er ikke kun specialister i kaffe, men sælger også et stort udvalg af tebreve i høj kvalitet.

Kan jeg købe Kusmi gaveæsker med tebreve?

Hos Rigtig Kaffe kan du købe Kusmi gaveæsker med smagfulde thebreve. Gaveæskerne er perfekte som værts- eller værstinde gaver, eller måske bare til at forkæle dig selv.