5 fede Hario produkter der fuldender et rigtigt baristakøkken

25/07 2021 : Tips & guides
5 fede Hario produkter der fuldender et rigtigt baristakøkken

Japanske Hario har siden 1921 været dedikeret til at designe, producere og sælge varmesikkert glas. I dag er de et anerkendt brand med glasproduktion af højeste kvalitet. Hario betyder “kongen af glas” - og navnet forpligter - men de laver meget andet end bare glasvarer. Brandet er stærkt etableret i kaffeverdenen, hvor de især er kendt for deres ikoniske V60-serie, som har været revolutionerende indenfor slow brew-kaffe.

Er du en vaskeægte hjemmebarista, er her 5 fede Hario-produkter, som du dårligt kan leve uden - uanset om du er til pour over-kaffe eller ej. Nogle af tingene er ganske enkelt uundværlige for den seriøse kaffeentusiast, mens andre får dit baristakøkken til at fremstå eksklusivt. Alle Harios produkter er af allerhøjeste kvalitet og i både flot og funktionelt design.

Uundværligt tilbehør til nøjagtig kaffebrygning

Mangler du en god og præcis kaffevægt? Hario Metal Drip Scale lader dig afveje helt nøjagtige mængder vand og kaffe, så du kan brygge ens kaffe hver gang.

Kaffevægten har en nøjagtighed på 0,1 gram, så du kan få den optimale brygning. 

Det særligt smarte ved denne kaffevægt er, at den også har en timerfunktion, så du kan følge med i gennemløbstiden. Vejefladen er udført i rustfrit stål, og derfor kan der stå varme kander på vægten, mens kaffen brygger.


Flashback til fysiklokalet med vakuum-kaffebrygning

For Hario er kaffe ikke bare kaffe. Bryg kaffen med stil med den elegante Hario Coffee Syphon; så kan du virkelig imponere dine venner - eller bare nyde en virkelig lækker kop kaffe selv. 

Måske ligner vakuumbryggeren nærmest en opstilling fra fysiklokalet, men den effektive bryggemetode udtrækker alle de dyrebare olier fra kaffen og sørger for, at ingen aromaer undslipper. Du har fuldstændig kontrol over hele bryggeprocessen, hvor der bliver skabt et vakum, som får vandet til at blive trukket op i den øverste kolbe.

Siphon kaffebryggere har været en del af Harios sortiment, siden de i 1964 udvidede produktionen fra glasvarer til laboratorier til også at inkludere husholdningsprodukter.


Smuk kobberkedel vil pynte i baristakøkkenet

Hario V60 Buono Kobberkedel er utroligt elegant og et helt perfekt værktøj til “pour over”-kaffe. Form og funktion går op i en højere enhed, hvor den lange, smalle svanehals tillader dig at hælde vand med fabelagtig præcision. Du kan let styre både hastigheden og placeringen af det varme vand, når du brygger kaffe.

Kanden er lavet i kobber, mens håndtaget er udført i messing. Den smukke, skulpturelle kedel vil med garanti pynte i ethvert køkken - og så er den uovertruffen til kaffebrygning.


Elegant og retro kaffemølle i træ

Hario Standard Manuel Kaffemølle Træ er udført i et smukt vintage design, der bringer minder om en svunden tid, inden alt skulle være elektrisk og effektivt. Kaffemøllen er udført i stål og naturligt træ, som giver et visuelt udtryk, der kan gøre enhver nostalgisk. Den er nemlig designet til at ligne de manuelle kaffekværne, som har været brugt de seneste århundreder.

Kaffekværnen er velegnet til at male mindre mængder kaffe ad gangen. Den keramiske kværn sørger for et ensartet resultat, overopheder ikke, ruster ikke og afgiver ingen smag til kaffen. Hvor fintmalet kaffen skal være kan også justeres, så den egner sig til alle bryggemetoder lige fra stempelkaffe til espresso. Den manuelle kaffemølle er også mere lydsvag end de typiske elektriske kaffekværne - og bruger betydeligt mindre strøm.


Bryg kold iskaffe til varme sommerdage

Iskaffe er en vidunderlig, forfriskende drik i sommervarmen - og resten af året. Hario V60 Iskaffebrygger er helt perfekt til dig, som bare elsker den lækre, kølige kaffedrik. Bryggeren er forbløffende nem at bruge; den er baseret på den klassiske V60-serie, hvor vandet hældes over kaffen i en dripper for så langsomt at løbe igennem og dryppe ned i kanden eller koppen nedenunder. 

Det geniale ved iskaffebryggeren er holderen til isterninger, som kaffen løber igennem og lynhurtigt bliver nedkølet. Bruger du kanden uden isterningebeholderen, kan den også bruges til at brygge en almindelig kop kaffe.


Relaterede indlæg

Del dette indlæg