Stampemåtter

En tampermåtte er meget populær at anvende, da den beskytter din bordplade, når du skal tampe din kaffe i din filterholder. Her finder du udvalget af funktionelle tampermåtter til gode priser.

Produkter
There are 9 products.

9 produkter i alt

Funktionelle tampemåtter til hjemmebrug

En tampemåtte eller en stampermåtte er et uundværligt stykke tilbehør til hjemmebaristaen med en semiautomatisk espressomaskine.

Tampemåtten beskytter dit bord mod ridser og kaffegrums, når den malede kaffe skal tampes i portafileret. Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af tampemåtter, som typisk er fremstillet af skridsikker gummi, så du er sikker på et solidt og fast underlag.

Mange tampermåtter er designet med en lille fordybning i hjørnet, så du kan sætte din tamper her, når du ikke bruger den. Det er ikke kun meget praktisk, men det ser også super fedt ud i et lille kaffehjørne, at tingene står samlet og danner et samlet udtryk.

Sådan bruger du en tampermåtte

En tampermåtte placerer du ved siden af din espressomaskine. Placér din portafilter på måtten og tryk din malede kaffe jævnt. Måtten sidder ikke fast til dit bord, så hvis der skulle komme kaffegrums på den, kan du blot ryste eller skylle den under vandhanen. 

Tampermåtten, som ses på billedet, er fra Joe Frex og fremstillet i det naturlige materiale kork, som gør den miljøvenlig. Denne tampermåtte er ikke kun super praktisk, men har også et super fedt design.