Bøger & Plakater

Du finder de bedste bøger om kaffe og helt særlige kaffeplakater her! Fordyb dig i en god bog og opnå ny viden om kaffe og dens historie. Måske endda prøv en ny opskrift med kaffe. Mangler du nyt til hjemmet, kan du med en af Rigtig Kaffes skønne kaffeplakater skabe liv, stemning og fuldende dit kaffehjørne i køkkenet.

Produkter
There are 15 products.

15 produkter i alt

Helt unikke kaffeplakater fra Rigtig Kaffe

Hos Rigtig Kaffe finder du mange helt særlige kaffeplakater - perfekte til kaffehjørnet i køkkenet eller over spisebordet. De findes i 2 forskellige størrelser 50x70 cm eller 21x30 cm. Hæng dem alene på væggen eller kombinér dem og skab en helt særlig stemning i hjemmet.

Alle plakaterne er trykt på svanemærket papir, og der er skarpe krav til at få sådan en mærkning. For at leve op til de skarpe krav skal der anvendes miljørigtigt papir, anvendes vegetabilske trykfarver, brug af genvendelse af tryksager, minimering af affald (herunder papir), brug af vedvarende energi og hensyn til det kemiske arbejdsmiljø.

Plakaterne er naturligvis også FSC®-mærket, der sikrer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede materialer, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. På den måde er vi med til at sikre en mere bæredygtig verden ved at have fokus på, hvordan vi bruger skovene, og hvordan vi udvikler og hjælper de mennesker, der arbejder med skovbrug.

Plakaterne er helt perfekte som gaveidé til kæresten, veninden, søsteren eller som værtindegave.

kaffeplakat_rigtigkaffe.png

Coffee Lovers Plakat

Rigtig Kaffe Coffee Lovers plakat er med 37 kaffeopskrifter tænkt som et hyggeligt og dekorativt element i dit eget kaffehjørne eller ved spisebordet. 

Plakaten byder på alt fra traditionelle kaffe- og mælkedrikke, samt specielle og mere ukendte drikke, så du kan få udvidet din viden om kaffeverden. 

Coffee Lovers plakaten måler 50x70cm og passer derfor perfekt i standard rammer.

plakat_2_50x70.png

Plakat med 12 unikke kaffedrikke

Rigtig Kaffe Coffee Drinks plakat byder på 12 velkendte og lækre kaffe- & mælkedrikke, så du altid får inspiration til den næste kop.  

Plakaten er fremstillet i et elegant og tidsløst design, og giver med sikkerhed et hyggeligt og lækkert pust til hjemmet. 

Coffee Drinks plakaten måler 50x70cm og passer derfor perfekt i standard rammer.

Kaffeplakater til hjemmet

Kombinér disse skønne plakater i sit hjem. De er med til at skabe personlighed og stemning. Hver enkelt plakat har sit eget unikke udtryk og humoristiske budskab.

Coffee Drinks plakaten byder på 12 velkendte og lækre kaffe- & mælkedrikke, så du altid får inspiration til den næste kop. Plakaten er designet i et elegant og tidsløst design, og giver med sikkerhed et hyggeligt og lækkert pust til hjemmet. 

Hotter & Stronger plakaten giver med sit humoristiske budskab forhåbentlig et lille smil på læben! En espresso er mindre end en latte, men det lader den sig ikke kue af - for den er stadig Hotter & Stronger! 

Pour Over plakaten er en sjov og iøjnefaldende plakat, der vil pryde dit kaffehjørne i hjemmet! Vi kender det alle sammen - kaffe kan have tendens til at løbe lige igennem. Særligt hvis man er en pour over! 

Sorry I'm Latte plakaten vil med sit chamerende statement og smukke blå farve pryde på væggen!  Når man kommer for sent, må man altid give de andre en undskyldning - også selvom man er en "latte". 

Alle disse plakater måler 21x30 cm og passer perfekt i en standard ramme.

kaffeplakat-12-drikke-21x30-ny.jpg

Stort udvalg af spændende bøger om kaffe

Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment af spændende og inspirerende faglitterære bøger om kaffe, kaffedrikke, historien og meget mere. 

Bøger er ikke blot informative og interessante, men også utroligt dekorative i bogreolen, i hyggekroge eller på sofabordet. Lige nu er de såkaldte “Coffee Table Books” utroligt populære som gaveidéer til ham eller hende, der interesserer sig for illustrative og smukke bøger om non-fiktion.

Coffee Table Books kendetegnes ved sine smukke billeder kombineret med spændende læsning om alt fra drikkevarer og mad til kunst, design og indretning.

Hav dine yndlings Coffee Table Books liggende på sofabordet eller lignende steder, hvor du eller dine gæster kan sidde og bladre løs og blive inspireret. Bøgerne er typisk fyldt med smukke og farvestrålende billeder og korte tekster, der er let læselige.

Glem tid og sted med en god bog. Bliv ikke kun inspireret - måske du faktisk også kunne opnå ny viden om kaffe!

Coffee Collective - Grundbog i god kaffe

Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er lige så stor som på et glas generisk papvin og en flaske naturvin fuld af nuancer. Fra bondens arbejde med råkaffen overristerens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.

I bogen får du den seneste viden inden for emnerne: At smage på kaffe. Hvad betyder dyrkningen forsmagen? Bæredygtighed i kaffens verden. Hvordan får du den gode smag frem i professionel ristning og i hjemmeristning? Baristaens værktøjskasse. Samt 20 stk. trin-fortrin-opskrifter på alt fra aeropress til filterkaffer og espresso.

Lær desuden at steame mælk, lave latte art og meget andet. Køb Grundbogen i god kaffe her. Find den også som den god pakkeløsning eller som gaveidé sammen med nogle poser hele kafebønner her.

Coffee_Collective_ny_1.jpg

Vild med kaffe - 100 kaffeopskrifter fra hele verdenen

Vild med Kaffe er en utroligt spændende og lærerig bog med flotte billeder og illustrationer, der guider dig igennem alt du skal vide om kaffe - fra bær til kop.

Bogen er til dig, der gerne vil lære mere om historien om kaffe, dyrkning og ristning, de kaffeproducerende lande, samt bryggeteknikker - ikke kun om den klassiske espresso, men også om alternative kaffebryggere, og hvad de giver af muligheder. Bogen indeholder utrolig mange unikke og smukke billeder, som er super inspirerende at kigge på og fordybe sig i.

Bogen indeholder mere end 100 autentiske opskrifter fra rundt omkring i verden vil glæde din gane inklusiv hvid kaffe, frappé mokka, affogato og café au lait. Bogen Vild med Kaffe er skrevet af Anette Molvaer. Køb Vild med kaffe her.

9788778578129.jpg

Kokkens bog om Kaffe - over 70 opskrifer med kaffe

Kokkens bog om Kaffe er en flot og illustrativ rejse gennem en verden af kaffe - en udførlig historisk præsentation af kaffe samt information om alt fra dyrkning til brygning.

Bogen indeholder ligeledes en lang række opskrifter på ikke blot kaffebaserede drikke, men også indenfor bagværk, desserter, is, tærter mm. Kokkens bog om Kaffe er skrevet af Mary Banks, Christine McFadden og Catherine Atkinson.

En spændende rejse fra eksotiske tyrkiske kaffehuse til de nye moderne kaffebarer. Hertil over 70 opskrifter, der viser de fantastiske muligheder der ligger i kaffe ved tilberedelsen af marengs, souffleer, desserter, kager, brød og cookies.