Østerlandsk Thehus

Elsker du te? Så kender du nok Østerlandsk Thehus - hvis ikke, så bør du prøve en af deres mange varianter. Østerlandsk te er fremragende te med frugt, bær, lakrids, ingefær og mange andre unikke smage. Te fra Østerlandsk Thehus kommer i smukke dåser, der vil pryde enhver hylde i køkkenet. Gå op på opdagelse i deres teunivers her. 

Produkter
There are 52 products.

52 produkter i alt

Historien om Østerlandsk Thehus

I 1887 deltog en dansk marinesoldat, Søren Vilhelm Jacobsen, i 50-års jubilæet for Dronning Victorias kroning i England. I London bød det engelske admiralitet på en kop te, som gjorde et uforglemmeligt indtryk på den unge Jacobsen. Han tog en dåse af den vidunderlige te med sig hjem til Danmark og grundlagde Østerlandsk Thehus, da han 20. april 1889 åbnede forretning i det indre København.

Butikken på Nørreport pryder stadig ét af byens travleste gadehjørner, og Admiralitets The er fortsat en af vores mest populære klassiske, sorte theer – elsket af thedrikkere fra alle hjørner af Danmark. Den har fået selskab af mere end 200 andre teblandinger og mange typer hele kaffebønner. Selvom enkelte detaljer er opdateret for at imødekomme moderne tider, har butikken beholdt sin originale atmosfære og indretning og ser stort set ud som den gør på det billede fra 1900, som man kan se på Københavns Bymuseum.

Østerlandsk Thehus har været et familieforetagende siden starten. i dag ledes virksomheden af 2. generation af familien, Torben Svendsen, hvis store kærlighed til og viden om kaffe har betydet, at Østerlandsk i 90’erne var først med “specialty coffee” i Danmark. I dag har Østerlandsk Thehus et bredt udvalg af smagfulde, spændende kaffebønner og fører også et vekslende udvalg af verdens fornemste kaffer. Østerlandsk Thehus er certificeret til at forhandle den originale Jamaican Blue Mountain.

Østerlandsk Thehus fremstiller te af høj kvalitet

Østerlandsk te har et af landets største udvalg af kvalitetste fra hele verden med over 200 forskellige sorter på lager. Deres sortiment spænder over de fineste kvaliteter af rene sorte, grønne og hvide teer, samt de mere moderne teer tilført aroma, rooibos te, urte- og frugt teer, Chai og deres egne blandinger. Te kan kategoriseres på et utal af måder, men den mest almindelige er efter typer som  for eksempel grøn te, sort te og hvid te.

Vi fører selvfølgelig også økologisk te. Flere af vores økologiske varianter er i dag nogle af demest populære hos vores kunder.

Østerlandsk Thehus findes som almindelig og økologisk te

Det løse te fra Østerlandsk Thehus kommer i smukke dåser med hvert sit unikke og ofte farvestrålende udtryk. Du kan købe Østerlandsk the som almindelig te eller som økologisk te. Der er mange varianter at vælge imellem, så det er blot om at sætte sig ned og finde frem til de smage, som man godt kan lide. Det er en god idé at overveje, hvornår du skal drikke teen, da det kan være en fordel med urte og frugt te om aftenen, da disse teer ikke indeholder koffein. Derved vil teen ikke forstyrre din nattesøvn. Derimod kan det være dejligt med en koffeinholdig te om morgenen, da den kan virke opkvikkende netop pga. koffeinen.  

Østerlandsk Thehus / FAQ 

Hvor kommer te fra? 

Alt ren te kommer fra teplanten, hvis videnskabelige navn er Camellia Sinensis. Camellia Sinensis v. Sinensis og Camellia Sinensis v. Assamica er to hovedvariationer af teplanten, som størstedelen af the i dag bliver produceret fra. Teplanten vokser i subtropiske samt tropiske klimaer, og kan gro i højder fra havets overflade, og op til ca. 2600 - 3000 meter.

Nogle af de største og mest kendte teproducerende lande i verdenen er Kina, Indien, Kenya, Sri Lanka (Ceylon) og Japan og Taiwan (Formosa).

Hvor kan man købe Østerlandsk The?

Du kan købe Østerlandsk The hos Rigtig Kaffe. Du kan købe Østerlandsk te dåser på webshoppen eller i vores showroom. 

Kan man købe kaffe fra Østerlandsk Thehus?

Ja, Østerlandsk Thehus fremstiller også hele kaffebønner, som findes i dåser á 250 gram.