Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Rigtig Kaffes egne kaffeblends

14/01 2021 : Kaffeviden
Rigtig Kaffes egne kaffeblends

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af kaffebønner, som er skabt i tæt samarbejde med Arcaffe, samt et dansk risteri. Serierne er skabt ud fra hver sit tema, men fælles for alle er, at bønnerne er nøje udvalgt og der er brugt lang tid på at smagsteste og finpudse inden lancering.

Rigtig Kaffes økologiske serie

Vores økologiske serie er den første serie i eget navn, som vi lancerede tilbage i efteråret 2015. Serien består af fem forskellige økologiske kaffeblends bestående af 100% arabica fra Papua Ny Guinea, Sumatra, Den Dominikanske Republik, Mexico, Honduras, Peru og Guatemala.

Hver kaffe er opkaldt efter steder, byer og bjerge der har en form for forbindelse til et af landene, som kaffebønnerne stammer fra. Serien fås i 500g poser (hele bønner) - vælger du mixpakken, får du mulighed for at smage alle varianter.

Serien består af AntiguaChanchamayoChiapasGuanaja og Mount H.

Rigtig Kaffes økologiske serie

Rigtig Kaffes italienske serie

Vores røde italienske serie blev lanceret i 2016 og er en utroligt populær serie, der er skabt som en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og -ristning. Du vil opleve alt fra den kraftfulde smag af det sydligste Italien, til den let syrlige og raffinerede smag fra de nordlige regioner.

Bønnerne i de fem forskellige kaffeblends er nøje udvalgte og består af både arabica og robusta fra Columbia, Brasilien, Kenya, Guatemala og Sumatra. Hver kaffeblend har fået sin egen "Belladonna" med et italiensk pigenavn, som symboliserer hver kaffeblends smag og karakteristika. Denne serie fås i 500g og 1000g poser (hele bønner) - vælger du mixpakken, får du mulighed for at smage alle varianter.

Serien består af AdriannaTeodoraFabiolaFiorenza og Dianora.

Rigtig Kaffes italienske serie

Rigtig Kaffes blå serie

Vores blå serie er lanceret i 2017 og består af fire forskellige kaffeblends, der er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte.

I denne serie har vi lanceret vores helt egen Super Crema - både en konventionel og en økologisk udgave. Bønnerne i de fire blends stammer fra Brasilien, Sumatra, Guatemala, Peru, Brasilien, Vietnam, Indien, Columbia og Indonesien - Espresso-varianten er den eneste, der indeholder robusta.

Serien består af Super CremaSuper Crema ØkologiskEspresso og Espresso Latte.

Rigtig Kaffes Blå serie

Rigtig Kaffes orange serie

Vores orange serie er lanceret i maj 2018 og kaldes Rigtig Kaffe Verdens Kaffe. Serien består af ni forskellige kaffeblends, der er skabt af nøje udvalgte bønner fra ni forskellige kaffedyrkende lande. Med Rigtig Kaffes Verdens Kaffe-serien får du kaffe i verdensklasse! Serien har taget et år at udvikle fra første cupping til lanceringen. Vi har lagt stor vægt på, at seriens kaffeblends er noget helt særligt, hvor der er lagt særligt vægt på, hvilke karakteristika bønner fra de forskellige lande har, og hvordan de ristes for at opnå den bedste smag.

Rigtig Kaffes verdenskaffe er nøje udvalgt, eksklusiv kaffe fra en lang række lande i det kaffedyrkende bælte, som strækker sig langs med ækvator over Central- og Sydamerika, Afrika, Indien og Asien.

Serien består af HondurasTanzaniaPeruColombiaKenyaPapua New GuineaGuatemalaBrasilien og Indonesien.

Rigtig Kaffes orange serie

Arcaffe Rigtig Kaffe

Vores Arcaffe-serie består af fem forskellige kaffeblends, som er udviklet i tæt samarbejde med vores italienske samarbejdspartner, Arcaffe. Vores første kaffeblend hedder Gold Crema, og er udviklet og lanceret i sommeren 2015 og dette er en af vores bedst sælgende varianter. De øvrige tre varianter er lanceret i slutningen af 2017 og er Single Estate kaffeblends.

Fælles for alle Arcaffe Rigtig Kaffe varianter er, at de består af 100% arabica. Arcaffe samarbejder med kaffefarme fra hele det kaffedyrkende bælte, hvoraf de fleste er CSC-certificerede. Bønnerne i vores blends stammer fra Brasilien, Indien, Guatemala og Peru.

Serien består af Gold CremaEl Hato BlueSamambaia og Vellakadai.

Arcaffe Rigtig Kaffe

Holdbarhed og kvalitet

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Hos Rigtig Kaffe har vi desuden fået udviklet vores helt egne, unikke kaffeblends, som ristes på Arcaffe risteriet i Livorno, som ligger i den fantastiske Toscana region i Italien. Arcaffe er det risteri, vi samarbejder med angående ristning af speciality coffee.

Arcaffe har lange stolte traditioner for at riste kaffe af højeste kvalitet, og siden 1945 er ristningen foretaget med nøje udvalgte kaffebønner, fra udelukkende CSC certificerede farme. Langt de fleste kaffebønner fra Arcaffe er CSC certificere som et bevis på den utrolig høje kvalitet der arbejdes med. CSC godkendelsen er kun opnået af 11 kaffemærker på verdensplan. De enkelte Arcaffe blends er nøje sammensat for at de hver især har deres egne karakteristika.

 

                                                                                      
Billede fra Arcaffes risteri

Se hele vores katalog her!

Kaffekatalog

Relaterede indlæg

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg