Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Jura Plejeprodukter

Vil du passe godt på din Jura espressomaskine og øge levetiden, så brug altid originale plejeprodukter. Du finder alt indenfor pleje til din espressomaskine her, hvad enten du har brug for afkalkningspiller, rengøringspiller, kalkfiltre eller mælkerens.

Produkter
There are 58 products.

58 produkter i alt

Jura plejeprodukter

Når du investerer mange penge i en espressomaskine fra Jura, eller ethvert andet mærke, så brug altid plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke.

Espressomaskiner er komplicerede maskiner, som kræver din opmærksomhed. Hvis en espressomaskine skal kunne holde længe, så er det nødvendigt med de rigtige plejeprodukter. Brug aldrig andre afkalkningsmidler, da du kan risikere at ødelægge maskinen.

De forskellige Jura plejeprodukter

De originale Jura plejeprodukter er fremstillet til at forlænge din espressomaskines levetid. Passer du godt på din espressomaskine fra Jura kan du have den i rigtig mange år og nyde god kaffe hver eneste dag. Du har mulighed for at købe vores plejepakker, hvor du får alt hvad du har brug for og endda opnår rabat. Se bla. vores Jura Plejepakke - Claris Blue, som indeholder alt, hvad du har brug for til vedligeholdelsen. Din Jura espressomaskien vil elske dig.

Jura afkalkningspiller

Jura afkalkningspiller anvendes til skånsomt at afkalke varmelegemet, hvilket forlænger maskinens levetid. For at forlænge levetiden på din Jura espressomaskine, har Jura udviklet en 2-fase afkalkningstablet, som skånsomt fjerner kalk og samtidig beskytter din espressomaskine. 

Afkalkningens to faser:

  • Fase 1: Kalkophobninger i maskinen fjernes skånsomt.
  • Fase 2: Tabletterne forsegler maskinen og sikrer en langvarig beskyttelse

Når espressomaskinen har behov for en afkalkning, vil maskinen give dig en advarsel på displayet, således du er opmærksom på dette.

afkalkning.png

Afkalkningstabletter.jpg.

Jura rengøringspiller

Jura rengøringstabletter sikrer, at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen. Den nye 2-fase rengørings tablet renser ikke blot maskinen, men forselger den også for at forsinke ophobningen af kaffe fedtrester.

Vedligeholdelse af din espressomaskine og god hygiejne, når du arbejder med mælk, kaffe og vand er nøglen til at opretholde et meget højt niveau af kaffe kvalitet. Alle fuldautomatiske espressomaskine fra Jura har en nul-vedligeholdelses bryggeenhed med automatisk selv-rens ved tryk på en knap. Espressomaskinen giver dig en påmindelse, når den trænger til at blive renset. Når du vælger at rense maskinen, får du en step-for-step guide frem på maskinens display.

Jura mælkerens

Jura mælkerens som minitabs er måden, hvorpå du renser mælkesystemet, så du er sikker på, at der ikke sidder gamle mælkerester i din Jura espressomaskine.

Rensepillerne er fremstillet med dobbelt funktion, således de både renser dit mælkesystem og beskytter det. Med disse mini tabletter er du sikret en korrekt dosering hver gang.

Jura Claris Smart filtre

Jura Claris Smart filter virker ud fra det professionelle up-flow princip og filtrerer altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop. Takket være den banebrydende teknologi, er filteret fremstillet til at kunne bruges i alt slags vand verden over. Granulatet i filteret sørger altid for, at kalken i vandet filtreres til det optimale niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer samtidig skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluorider der er afgørende for vandets smag får stadig lov til at udvikle sig. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i en optimal vandkvalitet og dertil perfekt smag af kaffe.

Jura Claris Smart filteret revolutionerer vandfiltreringen. Filteret anvender moderne RFID (Radio-frequency Identification) teknologi, så maskiner med I.W.S (Intelligent water system) automatisk registrerer, at et filter er sat i vandtanken.

Maskiner der anvender dette filter, vil automatisk aktivere filteret, skylle det igennem samt tilpasse sig vandets hårdhed. Maskinen indsamler kontinuerligt informationer omkring filterets brug og advarer dig i displayet, når filterets kapacitet er opbrugt. Filteret passer til alle Juras espressomaskiner, der er udstyret med I.W.S. (Intelligent Water System).

Der findes forskellige Claris Smart filtre, der passer til de forskellige Jura espressomaskiner. Vær derfor opmærksom på, at du får købt det rigtige filtre. Hvis du en erhvervsmaskine fra Jura, skal du som oftest gå efter de filtre, der hedder Pro.

Her kan du læse vores guide til de forskellige Claris Smart filtre.

Jura filterforlænger

En Jura filterforlænger bruges - rigtig nok som ordet indikerer - til at forlænge dit Claris Smart filter, så du bedre kan få fat på det i vandtanken. Der findes mange forskellige varianter, som passer til de forskellige Jura modeller. Enkelte Jura espressomaskiner har nemlig ret høje vandtanke, hvor det giver god mening at have en filterforlænger på, så du ikke skal røre ved vandet, når du skal skifte det.

Pas godt på din Jura espressomaskine

Det behøver ikke være besværligt at vedligeholde sin Jura espressomaskine. Automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner er utrolig nemme at vedligeholde i modsætning til semiautomatiske espressomaskiner. Der er nogle ganske få procedure, der skal køres igennem.

Vi har udarbejdet en guide til dig, som har en Jura espressomaskine, og hvor der måske er nogle små ting, du er i tvivl om. Guiden er også til dig, der overvejer en jura espressomaskine, her kan du få et indblik i hvor nemt det er at passe og pleje. Du kan læse hele Jura vedligeholdelsesguiden her. 

Har du spørgsmål til hvordan du plejer din Jura espresomaskine, eller hvad de forskellige meddelelser på display betyder, så tjek vores store Jura FAQ, hvor du får svar på det meste.