Mælkeskummer

Er du også en af dem,  som elsker varm og cremet mælkeskum i din kaffe?  Med vores mælkeskummere kan du hurtigt og nemt selv lave varm mælk og cremet mælkeskum til at brygge dine egne luksuriøse kaffedrikke hjemme hos dig selv.  Vi har selv testet alle vores mælkeskummere,  så du er sikker på kun at få de allerbedste produkter på markedet.  Se vores store udvalg af elektriske og manuelle mælkeskummere i alle prisklasser.

Produkter
There are 39 products.

39 produkter i alt

Mageløs mælkeskummer til lækker latte

En mælkeskummer gør det nemt og bekvemt for dig at skumme mælk til din daglige cappuccino eller caffe latte. Dette kan du gøre ved brug af enten en manuel mælkeskummer, hvor du selv skal pumpe stemplet op og ned, eller en elektrisk mælkeskummer, der klarer det hele selv - så der er lidt til enhver smag.

Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en lang række mælkeskummere i topkvalitet fra brands som Bialetti, Severin, Jura, Bodum og Dualit. Uanset om du ønsker en elektrisk (automatisk) mælkeskummer, eller om du er gør-det-selv typen, der vil have en manuel mælkeskummer, så har vi et bredt udvalg.

Du er sikret helt perfekt mælkeskum, når du køber en mælkeskummer hos Rigtig Kaffe. Vores sortiment er nøje udvalgt, og vi har personligt testet alle vores mælkeskummere. Vi tilbyder mælkeskummere i alle prisklasser, så der er helt sikkert også en til dig.

Manuel eller automatisk mælkeskummer

Hvis du ikke har en espressomaskine med indbygget mælkeskummer/steamer i dit køkken, men stadig nyder mælk i din kaffe, så er en mælkeskummer helt uundværlig. En af fordelene ved at have en mælkeskummer er desuden, at du kan varme mælk til kakao, hvis der skulle være et familiemedlem med en sød tand.

Den manuelle mælkeskummer
Der findes forskellige manuelle mælkeskummere. Nogle af de manuelle mælkeskummere fungerer ved, at du bevæger et stempel op og ned flere gange indtil der dannes skum. Se fx denne mælkeskummer Bialetti Tottocrema, hvor du varmer mælken op i kanden på komfuret og herefter bevæger stemplet op og ned til du har den ønskede konsistens.

Du kan også vælge en elegant manuel Bodum mælkeskummer, der er udført i glas og har et stempel lavet af plast og rustfrit stål, så det hele kan komme i opvaskemaskinen. Det enkle design passer perfekt sammen med deres verdensberømte stempelkande.

Du har også mulighed for at vælge Bialetti Tuttocrema Micro, hvor du kan opvarme mælken i kanden i microovnen og herefter lave skum ved hjælp af stemplet. Hvis du ikke ønsker at investere penge i sådanne mælkeskummere, så kan du også købe en helt simpel batteridrevet mælkeskummer, hvor der sidder et lille piskeris for enden, som du putter ned i din mælk. Se fx Bastian manuelle mælkeskummer.

Den elektriske mælkeskummer
Elektriske mælkeskummere er meget populære, fordi de har både mælkevarmer og -skummer, der klarer begge dele ved hjælp af få tryk. En af de allerbedste elektriske mælkeskummer på markedet er Bialetti Soft Cream, der findes i forskellige farver. En anden super model er House of Baristas Elektriske Mælkeskummer, som har designet kompakt og laver cremet mælkeskum på inden tid.

Der findes en elektrisk Severin mælkeskummer i enhver prisklasse; lige fra den simpleste mælkeskummer håndholdt til de mest avancerede modeller. Her kan du med andre ord finde maskiner, som passer til ethvert kaffebehov, uanset hvor seriøst du tager din kaffe - og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi vil også lige nævne Bialetti Choco & Milk, som varmer via induktion, hvilket er en langt mere effektiv metode, og på samme tid betyder det, at stålkanden ikke har nogen elektriske dele og derfor kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug. Via “Select”-knappen kan du hurtigt og let vælge mellem fire forskellige forudindstillede programmer - cappuccino, latte, iced cappuccino og varm kakao.

Du kan også vælge Jura Mælkeskummer Hot & Cold, som er et fremragende bud på en elektrisk mælkeskummer med flere indstillinger, så du får netop den konsistens, som du ønsker. Det elegante design på den Jura mælkeskummer er så tidløst og smukt, at den sagtens kan stå fremme - måske i dit lille baristakøkken, hvis du er en vaskeægte kaffeentusiast.

Den revolutionerende ledningsfri Dualit mælkeskummer er også et rigtigt godt bud på en praktisk mælkeskummer, der ikke optager unødvendig plads på køkkenbordet. Den er enormt brugervenlig og gør det let at lave silkeblødt mælkeskum, når du skal bruge det.

Hvordan virker en mælkeskummer?

Mælkeskummerens fornemste opgave er at skumme mælken til din kaffe - heraf navnet. I de elektriske mælkeskummere sidder der i bunden et lille piskehoved, som du kender det fra en blender (i en blender er det bare knive, som blender indholdet). Piskeren drejer lynhurtigt rundt og får mælken til at cirkulere rundt i beholderen, og derved dannes mælkeskummet.

Der findes mælkeskummere, som både varmer og skummer mælken på én og samme tid, og så findes der andre, som kun kan skumme mælken. Prisen hænger selvfølgeligt sammen med, hvor mange funktioner og indstillinger, mælkeskummeren har.

Lav cremet mælkeskum til din favorit kaffedrik derhjemme

I Danmark elsker vi virkelig en kop rigtigt god kaffe, og vores kærlighed til den varme drik bliver kun stærkere. Når du ser rundt i bybilledet, er der et utal af caféer, som serverer alverdens forskellige lækre kaffevarianter med cremet og luftigt mælkeskum; men hvorfor ikke brygge dine egne luksuriøse kaffedrikke hjemme hos dig selv?

Giv den gas som hjemmebarista med en mælkeskummer, og servér velsmagende kaffespecialiteter for dine gæster - den silkebløde mælkeskum vil garanteret tilføje et ekstra strejf af luksus!

Hvis du kan lide cappuccino, latte macchiato, café latte eller varm kakao, hører du måske til blandt dem, der ville have glæde af en mælkeskummer. Hvis du har børn eller ondt i halsen (eller begge dele) kan du også bruge mælkeskummeren til at lave en silkeblød mælkecreme med honning.

Men hvilken type skal du vælge for at få dækket dine behov? Der er mange forskellige designs, farver, størrelser og ikke mindst både manuelle og automatiske mælkeskummere.

Hvilken mælk er bedst til mælkeskummer?

Du kan bruge lige netop den mælk, som du bedst kan lide. Vi anbefaler dog, at du bruger mælk med høj fedtprocent, fx sødmælk, da denne mælk giver en mere afrundet og cremet smag. Mælk med højere fedtprocent har også lettere ved at "holde på" skummen, så din cappuccino forbliver cremet og luftig. Mange caféer i dag benytter økologisk mælk, men det er faktisk nemmere at skumme konventionel mælk, fordi det er homogeniseret.

Hvilken temperatur skal mælken have?

Mælkens temperatur må ikke blive over 70 grader, da den så vil smage af "risengrød". Den må omvendt heller ikke komme under 60 grader, da mælkens sødme så ikke vil fremtræde. Den perfekte temperatur er 65 grader.

Du kan med fordel varme mælken op så kaffen bliver holdt varm. Med en mælkeskummer er det legende let at lave lækkert cappuccinoskum eller endda florlet flødeskum til lagkagen og som topping til den varme kakao.

Forskellige mælkeskummere virker forskelligt. Som nævnt er der nogle, der varmer mælken, mens den bliver skummet, hvorimod andre skal have mælken varmet på forhånd og andre igen først kan opvarmes, efter mælken er skummet.

Vælg den rigtige mælkeskummer

Hvilken mælkeskummer er bedst? Det er den mælkeskummer, der passer til dine behov. Der findes mange forskellige mælkeskummere på markedet i forskellige prisklasser. Nogle af de spørgsmål du kan stille dig selv er:

  • Hvor tit har du brug for en mælkeskummer?
  • Skal den både kunne varme og skumme mælk?
  • Hvor meget mælk skal den kunne varme eller skumme ad gangen?
  • Hvordan skal mælkeskummeren designmæssigt se ud?

Du kan også læse vores mælkeskummer test her.

Her er nogle af de valg, du skal tage stilling til:

Pris

Du kan sagtens finde en god billig mælkeskummer, men i mange tilfælde hænger pris og kvalitet sammen. Har du kun tid til at nyde en latte i weekenden, kan du sagtens nøjes med en billigere model. Hvis du bruger din mælkeskummer på daglig basis, er det en rigtig god idé at bruge lidt ekstra penge på den. Så får du en mælkeskummer, som dækker alle dine behov, og som kan holde i flere år.

Design

Hvis du gerne vil have din mælkeskummer til at stå fremme på køkkenbordet, hvilket mange nok gerne vil, så vælg en mælkeskummer, du kan holde ud at kigge på, og som passer til looket i dit køkken.

Rengøring

Er det okay for dig at vaske delene op i hånden, eller skal de kunne tåle opvaskemaskine? Undersøg hvilke mælkeskummere, der kan tåle opvaskemaskine, hvis dette betyder meget for dig.

Funktionalitet

Hvilke funktioner skal mælkeskummere have? Er det kun nødvendigt at kunne skumme mælken, eller skal den også varme den op? Er du mest til en elektrisk eller manuel skummer?

Mælkeskummerne bruger forskellige metoder til opvarmning af mælken; blive sat i microovnen, på komfur, induktion eller indbygget i maskinen. Derfor skal du være opmærksom på, at du vælger en model, du kan bruge (for eksempel bør du ikke købe en mælkeskummer til induktion, hvis du ikke har et induktionskomfur).

Kapacitet

Hvor meget mælk vil du gerne kunne skumme ad gangen? Vi har mælkeskummere i alle størrelser, og du kan få mælkeskummere, som kan rumme alt fra 100 ml til 800 ml. Skal du bruge mindre mængder mælk, kan du vælge en mælkeskummer såsom Bialetti Soft Cream, der kan varme 300 ml mælk. Hvis du har brug for at varme større mængder mælk, kan du få mælkeskummere, der kan rumme 500 ml såsom Severin SM3585 Spuma 500.

Følg altid anvisningerne på din mælkeskummer, og fyld den kun til det angivne max. Mælken udvider sig nemlig, når den bliver pisket. I det hele taget er det en god idé at læse brugsanvisningen til din nye mælkeskummer, inden du tager den i brug.

Har du spørgsmål til mælkeskummere?

Hvis du har nogen spørgsmål, du gerne vil have besvaret, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@rigtigkaffe.dk eller telefon 70 777 303 alle hverdage fra 10-16. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at finde en mælkeskummer, der passer perfekt til dine behov. Du kan også komme forbi vores butik i Skanderborg til en snak og en kop dampende kaffe.