Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Mælkeskummer

Er du også en af dem, som nyder varm og cremet mælkeskum i din kaffe? Ved hjælp af vores mælkeskummere kan du nemt selv skabe varm mælk og cremet mælkeskum til en caffe latte eller cappuccino derhjemme.

Se vores store udvalg af elektriske og manuelle mælkeskummere her.

Products
There are 27 products.

Lav cremet mælk til din favorit kaffedrik derhjemme

En mælkeskummer gør det nemt og bekvemt for dig at skumme mælk til din daglige cappuccino eller caffe latte. Dette kan du både gøre ved brug af enten en elektrisk og manuel mælkeskummer, så der er lidt til enhver smag. Hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en lang række mælkeskummere i topkvalitet fra brands som Bialetti, Severin, Jura og Dualit.

Vores mælkeskummere er nøje udvalgt, og vi har testet alle vores mælkeskummere. Uanset om du ønsker en elektrisk (automatisk) mælkeskummer, eller om du er gør-det-selv typen, og vil have en manuel mælkeskummer, så har vi et bredt udvalg. Vi tilbyder mælkeskummere i alle prisklasser, så der er helt sikkert også en til dig. 

Hvis du ikke har en espressomaskine med indbygget mælkeskummer/steamer i dit køkken, men stadig nyder mælk i din kaffe, så er en mælkeskummer helt uundværdig. Fordelen ved at have en mælkeskummer er desuden, at du med fordel kan varme mælk til kakao, hvis der nogle være et familiemedlem med en sød tand.  


Hvilke typer af mælkeskummere findes der?

Den manuelle mælkeskummer

Der findes forskellige manuelle mælkeskummere. En af de manuelle mælkeskummere fungerer ved, at du bevæger et stempel op og ned flere gange indtil der dannes skum. Se fx denne mælkeskummer Bialetti Tottocrema, hvor du varmer mælken op i kanden på komfuret og herefter bevæger stemplet op og ned til du har den ønskede komsistens.

Du kan også vælge Bialetti Tuttocrema Micro, hvor du kan opvarme mælken i kanden i microovnen og herefter lave skum ved hjælp af stemplet. Hvis du ikke ønsker at investere penge i sådanne mælkeskummere, så kan du også købe en helt simpel manuel batteridrevet skummer, hvor der sidder et lille piskeris for enden, som du putter ned i din mælk. Se fx Bastian manuelle Mælkeskummer.   

Den elektriske mælkeskummer

Elektriske mælkeskummere er meget populære, fordi de både kan varme og skumme mælken ved hjælp af enkelte tryk. En af de allerbedste elektriske mælkeskummer på markedet er Bialetti Soft Cream, der findes i forskellige farver. Vi vil også lige nævne Bialetti Choco & Milk, som varmer via induktion, hvilket er en langt mere effektiv metode, og på samme tid betyder det, at stålkanden ikke har nogle elektriske dele og derfor kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug. Via “Select”-knappen kan du hurtigt og let vælge mellem fire forskellige foruddefinerede programmer - cappuccino, latte, iced cappuccino og varm kakao.

Du kan også vælge Jura Mælkeskummer Hot & Cold, som er et fremragende bud på en elektrisk mælkeskummer med flere indstillinger, så du får netop den konsistens, som du ønsker. Den ledningsfrie mælkeskummer fra Dualit Mælkeskummer er også et rigtig godt bud på en praktisk mælkeskummer, der ikke optager unødvendig plads på køkkenbordet.  

Hvad gør en mælkeskummer?

Mælkeskummerens fornemmeste opgave er at skumme mælken til din kaffe - heraf navnet. I de elektriske mælkeskummere sidder der i bunden et lille piskehoved, som du kender det fra en blender (i en blender er det bare knive, som blender indholdet). Piskeren drejer lynhurtigt rundt og får mælken til at cirkulere rundt i beholderen og derved dannes mælkeskummet. Der findes mælkeskummere, som både varmer og skummer på én og samme tid, og så findes der andre, som kan skumme mælken. Prisen hænger selvfølgelig sammen med, hvor mange funktioner og indstillinger, mælkeskummeren har. 

Hvilken mælk er bedst til skum? 

Du kan bruge lige netop den mælk, som du bedst kan lide. Vi anbefaler dog, at du bruger mælk med høj fedtprocent, fx sødmælk, da denne mælk giver en mere afrundet og cremet smag. Mælk med højere fedtprocent har også lettere ved at "holde på" skummen, så din cappuccino forbliver cremet og luftig. Mange caféer i dag benytter økologisk mælk, men det er faktisk nemmere at skumme konventionel mælk, fordi det er homogeniseret.

Hvilken temperatur skal mælken have? 

Mælkens temperatur må ikke blive over 70 grader, da den så vil smage af "risengrød". Den må omvendt heller ikke komme under 60 grader, da mælkens sødme så ikke vil fremtræde. Den perfekte temperatur er 65 grader.


Hvilken mælkeskummer skal du vælge? 


Der findes mange forskellige mælkeskummere på markedet i forskellige prisklasser. Nogle af de spørgsmål du kan stille dig selv er: Hvor tit har du brug for en mælkeskummer? Skal den både kunne varme og skumme mælk? Hvor meget mælk skal den kunne varme eller skumme ad gangen? Hvordan skal mælkeskummere designmæssigt se ud?   

Her er nogle af de områder, som du kan tage stilling indenfor:

Funktionalitet
Hvilke funktioner skal mælkeskummere have? Er det kun nødvendigt at kunne skumme mælken, eller skal den også varme den op? Er du mest til en elektrisk eller manuel skummer?


Kapacitet
Hvor meget mælk vil du gerne kunne skumme ad gangen? Du kan få mælkeskummere som kan rumme mindre mængder mælk, så som Bialetti Soft Cream der kan varme 300 ml mælk. Hvis du har brug for at varme større mængder mælk, kan du få mælkeskummere, der kan rumme 500 ml såsom Severin SM3585 Spuma 500.


Pris
Hvor meget vil du betale for en mælkeskummer? Hvis du bruger din mælkeskummer på daglig basis, er det en rigtig god idé at bruge lidt ekstra penge på en mælkeskummer, som dækker alle dine behov, og som du kan have i flere år.


Design
Hvis du gerne vil have din mælkeskummer til at stå fremme på køkkenbordet, hvilket de fleste nok gerne vil, så vælg en mælkeskummer, som du kan holde ud at kigge på og som passer til looket i dit køkken.     


Rengøring
Er det okay for dig at vaske delene op i hånden, eller skal de kunne tåle opvaskemaskine? Undersøg hvilke mælkeskummere, som kan tåle opvaskemaskine, hvis dette betyder meget for dig. 


Har du spørgsmål til mælkeskummere? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 777 303 alle hverdage fra 10-16.