Kaffe- & plejeabonnement til erhverv

Slip for manuelle bestillinger og bøvl

Hvad er det allerværste, der kan ske på kontoret? At løbe tør for kaffe eller pleje! Vi ved alle, at kaffen er fuldstændig uundværlig i løbet af en arbejdsdag, og plejen skal til for at passe på maskinen. Men hvis ansvar er det, at få det bestilt, for kaffe og pleje dukker ikke bare op på jeres dørtrin af sig selv - eller gør det?

Som kontokunde hos Rigtig Kaffe kan I (når I er logget ind) få adgang til en fantastisk abonnementsløsning på kaffe- samt plejelevering! Med et kaffe & pleje abonnement kan I automatisk få tilsendt kaffe eller pleje hver, hver 3. eller hver 6. måned. Med henblik på kaffe kan vælge mellem kaffepakker på 6-7 kg, kaffepakker på 8-12 kg samt kaffepakker på 24 kg, og der kan udvælges kaffer mellem alle Rigtig Kaffes egne blends samt andre lækre mærker såsom Lavazza, Kimbo, Le Piantagioni m.m. I plejeprodukter har i mulighed for at vælge frit mellem plejeprodukter til erhverv.

Hos Rigtig Kaffe har vi erfaring med erhvervsløsninger. Vi kan blandt andet tilbyde erhvervsabonnementer til kontorer, industri, restauration, liberale erhverv, offentlige institutioner og mange andre.

De bedste erhvervsløsninger - Kaffebønner og pleje på abonnement

Hos Rigtig Kaffe kan I finde de bedste kaffemaskiner til erhverv, og for et fast beløb (måned/kvartal/halvår) kan I få tilsendt den mængde kaffe eller pleje, I skal bruge på jeres arbejdsplads.

Det er selvfølgelig jer, der bestemmer, hvordan I vil sammensætte abonnementet til lige netop jeres virksomhed. Vi har naturligvis en masse forslag til, hvordan vi bedst kan dække alle jeres kaffebehov, men vi lytter altid til, hvilken løsning I foretrækker.

Fordele ved at have kaffe på abonnement:

  • Kaffen og plejeprodukterne bliver leveret automatisk
  • Du styrer det hele selv - tilpas dit abonnement
  • Kaffen er ofte friskere
  • I slipper for en tur i supermarkedet
  • Der er altid kaffe på kontoret
  • Maskinen har altid de plejeprodukter, den skal bruge
  • Vi har ingen binding

Erhvervsabonnement med Rigtig Kaffes lækre blends

Som de kaffenørder vi er, har vi udviklet et helt katalog af smagfulde kaffeblends. Gennem årene er det blevet til intet mindre end 27 lækre blends i eget navn. Kafferne har vi inddelt i fem serier med hvert sit tema.

Den røde serie er inspireret af Italiens kaffekultur, den blå serie består af fire blends, der er ristet og håndteret efter alle kunstens regler for at give den allerbedste espresso, og den grønne serie er økologisk. I den orange serie kan I smage jer verden rundt med ni meget forskellige kaffer. Sidst - men absolut ikke mindst - har vi vores Arcaffe-serie, som er udviklet i tæt samarbejde med et af verdens bedste kafferisterier.

Hos Rigtig Kaffe kan I altid finde den bedste kaffe til kontorer og industri til de bedste priser. Vi elsker kaffe af god kvalitet, og det er vores store passion, at give jer bedre kaffe.

Alle vores serier er skabt ud fra hver sit tema, men fælles for alle er, at bønnerne er nøje udvalgt og der er brugt lang tid på at smagsteste og finpudse inden lancering. Læs mere om vores kaffeserier her

Sådan bliver du kontokunde

1. Indsend firmaoplysninger og kontaktinfo

2. Vi kigger din ansøgning igennem. Såfremt du bliver godkendt, kan du oprette et login her, hvor vi efterfølgende aktiverer mulighed for fakturabetaling.

3. Du kan efterfølgende tegne kaffeabonnement på vores 6kg, 12kg pakker eller 24kg pakker.

Ansøg om kundekonto

Sådan tegner du et kaffe- & plejeabonnement

Sådan tegner du hurtigt og nemt et abonnement.

1. Vælg mellem 6-7kg8-12kg eller 24kg kaffepakker eller plejeprodukter. Du kan vælge alle dem, du ønsker.

2. Tryk på muligheden "Opret abonnement" og vælg periode for abonnement.

3. Vælg "Betal som kontokunde" i checkout. Du får faktura tilsendt efter første levering på mail.

4. Dit abonnement er nu oprettet, og du kan efterfølgende se det under din konto

Ofte stillede spørgsmål om vores kaffe- & plejeabonnement

Hvordan skal vi vælge et kaffeabonnement til erhverv?

Når I først tegner et erhvervsabonnement på kaffebønner, vil I blive bedt om at vælge den ønskede frekvens. Og hvad betyder det så? I skal tage stilling til, hvor meget kaffe, I vil have ad gangen, og hvor ofte det skal leveres. 

Kan et abonnement til erhverv tilpasses løbende?

Der er ingen bindingsperiode på vores abonnement til erhverv, og I kan til hver en tid vælge mellem de produkter i ønsker samt levering hver, hver 3. eller hver 6. måned. Under "min konto" og "abonnement" får i et overblik over jeres abonnement, hvor i kan se jeres næste leveringsdato, jeres leveringshistorik m.m.

Hvordan foregår betalingen af kaffe- & pleje abonnement for virksomheder?

Betalingen foregår via faktura. Ved betalingen er det vigtigt, at i vælger "Kontokunde betaling".

Kan man betale sit abonnement med kreditkort?

På nuværende tidspunkt understøtter vi kun fakturabetaling af abonnementet, men vi arbejder på en kreditkort løsning.

Hvordan får vi kaffen og plejeprodukterne tilsendt?

Hos Rigtig Kaffe får I fri fragt på jeres kaffe og pleje, såfremt beløbet er over 699,-. Vi kan levere lige til kontordøren eller til en GLS pakkeshop eller pakkeboks, hvis det passer jer bedre. I kan også selv komme og hente jeres kaffepakke eller plejeprodukter i vores butik i Skanderborg. I vælger blot jeres ønsker til levering i "checkout", når i opretter jeres abonnement. 

Hvordan opsiger vi vores abonnement?

I kan til enhver tid opsige jeres kaffeabonnement under "Min konto" > "Abonnementer" > og efterfølgende trykke på den røde opsigelsesknap. Der er ingen binding ved denne abonnementsløsning.

Ansøg kontokunde

Bliv Rigtig Kaffe kontokunde i dag, og tegn et kaffe- & plejeabonnement

Ingen binding - Opsig når du vil! Tegn et kaffe- & plejeabonnement i dag.