Siemens Plejeprodukter

For at din nye Siemens espressomaskine kan holde i rigtig mange år, skal du passe godt på den. Når du køber en espressomaskine hos Rigtig Kaffe, anbefaler vi på det kraftigste, at du altid anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke.

Produkter
There are 29 products.

29 produkter i alt

Plejeprodukter til Siemens EQ-espressomaskiner 

For at din nye Siemens espressomaskine kan holde i rigtig mange år, skal du passe godt på den. Når du køber en espressomaskine hos Rigtig Kaffe, anbefaler vi på det kraftigste, at du altid anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Vi har sammensat en Siemens pakkeløsning, så du får alt, hvad du har brug for i én pakke. Se vores Siemens Plejepakke, som indeholder de vigtigste produkter.

Det er yderst vigtigt, at man aldrig bruger andre slags afkalkningsmidler, da du kan risikere at ødelægge maskinen.

Siemens har lavet en “Espresso Care”-plejepakke med rengøringspiller, afkalkningstabs og vandfilter specielt til pleje og rengøring af Siemens EQ-serie af espressomaskiner.

Brug altid original pleje til din Siemens espressomaskine

Den bedste metode til at forlænge levetiden på en fuldautomatisk espressomaskine, er at anvende originale plejeprodukter. Hos Rigtig Kaffe har vi altid et stort udvalg af originale Siemens plejeprodukter som for eksempel afkalknings- og rengøringstabletter. 

Kalk er espressomaskinernes ærkefjende, og vi har meget hårdt vand i Danmark. Det kan derfor være en fordel at have et kalkfilter i vandtanken, der beskytter din Siemens espressomaskine med kværn mod de værste kalkaflejringer. 

Se også vores mange gode tilbud på Siemens espressomaskiner, hvor du kan finde pakker, der inkluderer både en Siemens kaffemaskine og en plejepakke. Der er også gode rabatter at hente på vores lækre kaffebønner, som er nøje udvalgt for at give dig den allerbedste kaffeoplevelse.

Vores store passion er kaffe, og derfor ved vi meget om både bønner og kaffemaskiner - samt plejeprodukterne til disse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt for at give dig den rigtige vejledning.