Siemens Plejeprodukter

For at din nye Siemens espressomaskine kan holde i rigtig mange år, skal du passe godt på den. Når du køber en espressomaskine hos Rigtig Kaffe, anbefaler vi altid, at du anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Her finder du kalktabletter, rengøringstabletter, kalkfilter og plejepakker til din Siemens espressomaskine.

Produkter
There are 30 products.

30 produkter i alt

Plejeprodukter til Siemens EQ-espressomaskiner 

For at din nye Siemens espressomaskine kan holde i rigtig mange år, skal du passe godt på den. Når du køber en espressomaskine hos Rigtig Kaffe, anbefaler vi på det kraftigste, at du altid anvender plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Vi har sammensat en Siemens pakkeløsning, så du får alt, hvad du har brug for i én pakke. Se vores Siemens Plejepakke, som indeholder de vigtigste produkter.

Det er yderst vigtigt, at man aldrig bruger andre slags afkalkningsmidler, da du kan risikere at ødelægge maskinen.

Siemens har lavet en “Espresso Care”-plejepakke med rengøringspiller, afkalkningstabs og vandfilter specielt til pleje og rengøring af Siemens EQ-serie af espressomaskiner.

Brug altid original pleje til din Siemens espressomaskine

Den bedste metode til at forlænge levetiden på en fuldautomatisk espressomaskine, er at anvende originale plejeprodukter. Hos Rigtig Kaffe har vi altid et stort udvalg af originale Siemens plejeprodukter som for eksempel afkalknings- og rengøringstabletter.

Kalk er espressomaskinernes ærkefjende, og vi har meget hårdt vand i Danmark. Det kan derfor være en fordel at have et kalkfilter i vandtanken, der beskytter din Siemens espressomaskine med kværn mod de værste kalkaflejringer.

Vores store passion er kaffe, og derfor ved vi meget om både bønner og kaffemaskiner - samt plejeprodukterne til disse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt for at give dig den rigtige vejledning.

De forskellige Siemens plejeprodukter

De originale Siemens plejeprodukter er fremstillet til at forlænge din espressomaskines levetid. Passer du godt på din espressomaskine fra Siemens kan du have den i mange år og nyde god kaffe hver eneste dag. Du har mulighed for at købe kalkpiller, rengøringspiller og kalkfiltre i en samlet plejepakke, hvor du opnår store rabatter. Lad os se nærmere på de forskellige produkter.

Siemens kalktabletter

Med Siemens kalktabletter beskytter du din Siemens espressomaskine mod kalk. Det er en god ide at afkalke din espressomaskine en gang hver 4-6 uge.

Vi anbefaler altid at du bruger kalkfilter, men derfor skal din espressomaskine stadig afkalkes. Espressomaskinen siger selv til, når den skal afkalkes.

Siemens rengøringstabletter

Siemens rengøringstabletter anvendes til din Siemens espressomaskine, hvor de sørger for at løsne eventuelt kaffeolier og hvis der skulle være små kalkaflejringer. Sørg for at både bruge rengøringspillerne og afkalkningspillerne til din Siemens espressomaskine.

En pakke indeholder 10 rensepiller, som er nok til cirka 1 til 1 1/2 års rengøring af din Siemens espressomaskine.

Siemens kalkfiltre

Kalk er den absolut største "trussel" mod din espressomaskine. Med et Siemens kalkfilter kan du beskytte den mod de fleste kalkaflejringer ved at bruge en filter i vandtanken.

Ud over at filtret beskytter mod kalken, så er det også med til at forbedre smag og aroma i kaffen. Et filter kan bruges i cirka 4-8 uger, alt efter hvor meget espresso og kaffe du brygger. Vi anbefaler at du også løbende afkalker espressomaskinen.

Dette kalkfilter passer til følgende Siemens maskiner: EQ3, EQ5, EQ6, EQ7, EQ8 og EQ9.