Baristapakker

Vi har rigtig mange fede baristapakker, hvor du får alt det udstyr med, som du skal bruge, når du skal i gang med at brygge kaffe på din semiautomatiske espressomaskine. Det kræver det rigtige udstyr, hvis det skal være rigtig sjovt at skabe lækre kaffekreationer. Udforsk pakkerne her.

Produkter
There are 26 products.

26 produkter i alt

Stort udvalg af baristapakker

Hvad er en god espressomaskine, hvis ikke du har det rigtige udstyr? Vi har gjort det nemt for dig. Vi har sammensat en række fede baristapakker, så du får alt hvad du skal bruge, når du skal i gang med at skabe lækre kaffer, som du kender det fra caféerne.

Vi forhandler alle de anerkender mærker, som er elsket af kaffenørder verden over. Om du er nybegynder eller en erfaren barista, spiller ingen rolle. Vi har noget for enhver i alle prisklasser. Er du nybegynder har vi mindre baristapakker, hvor du får de basis ting, som er nødvendige for enhver begynder-barista. Er du derimod lidt mere øvet eller ønsker du at starte med det helt store kit, så bestil en af de større baristapakker, hvor du betaler lidt mere, men samtidig også får masser af kvalitet. Vi har blandt andet Baristapakker fra Motta, som udvikler kvalitets udstyr til hverdags brug. Baristapakker fra Joe Frex er absolut noget af det bedste du kan få, når vi taler om baristaudstyr. Hos Rigtig Kaffe har vi skabt vores egen baristaserie ved navn House of Barista. Det er en serie som er udviklet til hjemmebaristaen, der sætter pris på kvalitet. Serien indeholder både udstyr som knockboxemælkekandertampere, men også en kaffemølle og kaffekværn samt en mælkeskummer.

Hvad er baristaudstyr?

Baristaudstyr er den overordnede betegnelse for det udstyr, man skal bruge, når man skal brygge kaffe på sin semiautomatiske espressomaskine. Det mest almindelige udstyr er en knockbox, tampermåtte, tamper og en mælkekande. Knockboxen bruger du til at slå din brugte kaffepuck ud i, som sidder i portafilteret efter at du har brygget på maskinen. Tampermåtten anvendes til at beskytte din bordplade, når du skal presse din kaffe i dit portafilter med din tamper. Med en god tamper kan du presse den malede kaffe jævn og med det rigtige tryk. Når du så har brygget din espresso, kan du bruge din mælkekande til at steame dit mælkeskum, hvis du er interesseret i en cappuccino eller caffé latte. Her vil det - særligt for nybegyndere - være en god idé at investere i et termometer, så du ikke kommer til at varme din mælke for meget. Maks 65 grader ellers kan den komme til at smage af risengrød. 

Ovenstående er noget af det helt fundamentale baristaudstyr, som du skal købe sammen med din semiautomatiske espressomaskine. Der findes meget andet udstyr, som kan være brugbart, hvis du rigtig vil nørde med kaffebrygningen. Du kan eksempelvis anskaffe dig en leveler, så fordeler kaffen helt jævnt i dit portafilter, før den skal tampes. Dette sikrer en bedre ekstraktion, samtidig med det forhindrer huller og gør dine espressoshots mere ensartede. En kaffevægt kan også være et rigtig godt redskab, hvis du ønsker at få den præcise mængde malet kaffe hver gang. Mange baristaer nyder også godt af en tamperstation, hvor du skåner din bordplade når du skal presse de malede bønner med det helt rigtige tryk med din tamper. Vi forhandler også et stort udvalg af kaffebeholdere, som er designet til lige præcis at opbevare dine kaffebønner, når du har åbnet for posen. Rigtig mange kaffebeholdere fungerer ved hjælp af en integreret pumpe, og du skal blot dreje låget frem og tilbage for at fjerne luften indefra.

Køb en baristapakke og spar penge

Fordelen ved at købe en baristapakke er, at du får alt det nødvendige udstyr til en rigtig god pris. Med en baristapakke kan du komme i gang med det samme, og mange af vores pakker indeholder faktisk også pleje til din semiautomatiske espressomaskine. 

Vi har både små, mellem og store baristapakker, så der er noget for enhver.